Στην παράταση πήρε την πρόκριση ο Πανερυθραϊκός στο Κύπελλο ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

Στην παράταση πήρε την πρόκριση ο Πανερυθραϊκός στο Κύπελλο ΕΠΣΑ

«Διά πυρός και σιδήρου» πέρασε ο Πανερυθραϊκός από το γήπεδο της Αθηναΐδας, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 2-1 που του εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20΄ με τον Χαραλάμπους, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Αναγνώστου έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα των Βορείων Προαστίων έστειλε την μπάλα δύο φορές στα δίχτυα του Κοντογιώργου (μία στο 47΄ με τον Δημαρά και μία λίγο αργότερα με τον Αντωνιάδη), τα οποία ωστόσο ακυρώθηκαν από τον διαιτητής.

Έτσι, ο αγώνας πήγε στην παράταση, όπου στο 104ο λεπτό ήρθε η λύτρωση για την ομάδα της Ν. Ερυθραίας, με τον Αντωνιάδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, «σφραγίζοντας το εισιτήριο» της πρόκρισης για το συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη.

Αθηναΐδα: Κοντογιώργος, Μπαρμπαδήμος, Κατσιώρης, Κυνδιλίδης, Σταθόπουλος (68΄ Παλημάνης), Παπαθανάσης, Κούρτης, Σερδενές (85΄ Νικολαΐδης), Χαραλάμπους, Βίκουφ, Βαγγελής (72΄ Τούρλας).

Πανερυθραϊκός: Μπακοδήμος, Τριανταφύλλου, Γκριτζάς, Αγγουρίδας, Γεωργακόπουλος, Τσιούμας, Δημαράς, Κατσάρας (28΄ Γλυνός), Λόλος (52΄ Αντωνιάδης), Αναγνώστης (75΄ Τσεβάς), Μπαμπαλούκας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet