15ο τουρνουά Μίνι Βόλεϊ για μαθητές Δημοτικών από τον Πανερυθραϊκό
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

15ο τουρνουά Μίνι Βόλεϊ για μαθητές Δημοτικών από τον Πανερυθραϊκό

Ο Πανερυθραϊκός, πιστός στη παράδοση και λάτρης της ανάπτυξης του ανδρικού βόλεϊ, ένας από τους Συλλόγους που διακρίνεται για τις υποδομές του στα αγόρια, διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία, για 15η χρονιά, το τουρνουά Μίνι Βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου «Σ. ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ», μόνο για αγόρια.

Στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το άθλημά μας, κυρίως στα αγόρια, ο σύλλογος της Νέας Ερυθραίας, με πρωτεργάτες τους κ.κ. Κυριακίδη Άγγελο, Θανάση Μαργαρίτη, Μπάμπη Ζαρωτιάδη και Νίκο Χατζηπέρρο, διοργάνωσε ένα θαυμάσιο τουρνουά με τη συμμετοχή 90 αγοριών της 6ης, 5ης και 4ης Δημοτικού των σχολείων Ν. Ερυθραίας, Κηφισιάς και Εκάλης.

15ο τουρνουά Μίνι Βόλεϊ (1)

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και αγωνίστηκαν όλο το πρωινό σε αγώνες μικρής διάρκειας, που σκοπό είχε τη πρώτη γνωριμία των με το άθλημα του βόλεϊ.

Ο Πανερυθραϊκός αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους διευθυντές και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του 1ου Δημοτικού Νέας Ερυθραίας, του Δημοτικού Εκάλης και του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς στην Πολιτεία, για τη συμμετοχή των παιδιών, αλλά και για την πολύ καλή τους απόδοση.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν αναμνηστικά στα σχολεία που συμμετείχαν και δόθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα της διοργάνωσης.

Όλοι αποχώρησαν ενθουσιασμένοι και έδωσαν νέο ραντεβού με την υπόσχεση να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να συνεχιστεί αυτή η πολύ όμορφη και δύσκολη προσπάθεια!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet