20 χρόνια γιορτάζει η ΑΕΝΚ με… διαγωνισμούς Ζωγραφικής & Λογοτεχνίας
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

20 χρόνια γιορτάζει η ΑΕΝΚ με… διαγωνισμούς Ζωγραφικής & Λογοτεχνίας

Συνεχίζοντας τις πρωτότυπες δράσεις της για τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της η ΑΕΝΚ προκήρυξε διαγωνισμούς Ζωγραφικής και Λογοτεχνίας.

1994 – 2014: 20 χρόνια ΑΕΝΚ και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί τους αθλητές και τις αθλήτριές του, τους μαθητές όλων των σχολείων της πόλης, τους γονείς τους – αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον θα ήθελε – να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς, αναδεικνύοντας το δικό τους ταλέντο  και βοηθώντας έτσι στην προώθηση των σκοπών του Συλλόγου.

Τα θέματα των διαγωνισμών πρέπει να αφορούν στο τρίπτυχο Αθλητισμός – Πολιτισμός – Περιβάλλον που είναι και το βασικό σύνθημα δράσης της ΑΕΝΚ από την ίδρυσή της ακόμα. Επίσης τα έργα μπορούν να αναφέρονται και σε στιγμές της 20χρονης ιστορίας της ομάδας.

  • Τα έργα ζωγραφικής μπορούν να γίνουν με οποιαδήποτε υλικά και σε οποιαδήποτε επιφάνεια και να έχουν μέγεθος τουλάχιστον Α4.
  • Το λογοτεχνικό κείμενο (πεζό ή ποίημα) να μην ξεπερνά τις 1.000 λέξεις.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και για όλες τις ηλικίες.

Τελική ημερομηνία παράδοσης των έργων είναι η 20η Ιανουαρίου 2015.

Η έκθεση όλων των έργων και οι βραβεύσεις (τρία βραβεία για κάθε κατηγορία)  θα γίνουν σε ειδική εκδήλωση τον Φεβρουάριο 2015. Η βράβευση θα γίνει από κριτική επιτροπή, που θα αποτελείται από ειδικούς, όπως καλλιτέχνες, ζωγράφους, καθηγητές καλλιτεχνικών μαθημάτων, λογοτέχνες, καθηγητές φιλολόγους, δασκάλους κ.ά.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στους κ. Δημουλά – 6932 643392, κ. Κατσαμπάνη – 6972 003600, κ. Μπίρδα – 6974 817721.

Δείτε την Αφίσα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet