3ο Διαδημοτικό Τουρνουά Τένις στα γήπεδα του Δήμου Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

3ο Διαδημοτικό Τουρνουά Τένις στα γήπεδα του Δήμου Κηφισιάς

Το 3ο Διαδημοτικό Τουρνουά Τένις που διοργανώνει το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου και τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017 με τη συμμετοχή πέντε Δήμων της Αττικής και συγκεκριμένα των Δήμων Κηφισιάς, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Αμαρουσίου, Βριλησσίων και Χαϊδαρίου. Χαϊδάρι),

Κατά τη διάρκεια του Τουρνουά 100 παιδιά από πέντε δήμους θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε έξι διαφορετικές κατηγορίες (αγόρια – κορίτσια δημοτικού, γυμνάσιου και λυκείου).

Την πρώτη μέρα αγώνων από τις 9:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν οι δύο πρώτοι γύροι του Τουρνουά σε τρεις διαφορετικούς χώρους: στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο (Λεωφ. Κηφισίας 192, Κηφισιά), τα αγόρια και κορίτσια λυκείου, στη Νέα Ερυθραία στα Δημοτικά Στάδια Αντισφαίρισης (Καζαντζάκη 20 & Παπαναστασίου) τα αγόρια και κορίτσια γυμνάσιου και στα Δημοτικά Στάδια Αντισφαίρισης στην Κάτω Κηφισιά (οδός Όθωνος) τα αγόρια και κορίτσια του δημοτικού.

Την επόμενη μέρα, από τις 9:00 έως τις 13:00, θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί, οι τελικοί και οι μικροί τελικοί όλων των κατηγοριών στα γήπεδα της Όθωνος στην Κάτω Κηφισιά.

Οι  απονομές όλων των κατηγοριών θα πραγματοποιηθούν τη Μεγάλη Τρίτη στην οδό Όθωνος στη 13:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet