Διατήρησε το αήττητο η Κηφισιά
Αθλητισμός

Διατήρησε το αήττητο η Κηφισιά

Έστω και με… την ψυχή στο στόμα, η Κηφισιά κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο των τελευταίων 7 αγωνιστικών (έξι νίκες, μία ισοπαλία) κερδίζοντας στις καθυστερήσεις (92΄) την αξιόμαχη Γλυφάδα.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων είχε για 91 λεπτά μία “φλύαρη” υπεροχή, μέχρι τη στιγμή που το αρχικό σουτ του Μιχαλόπουλου βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καρακώστας με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Με αυτή τη νίκη, η Κηφισιά φθάνει τους 26 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ΄ Εθνικής.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας η περιγραφή του αγώνα δίνεται ως εξής:

Αγχωτική νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα μας με σκορ 1-0 ύστερα από γκολ του Καρακώστα στο 90′. Οι τρεις βαθμοί κόντρα στη Γλυφάδα όπως και να ήρθαν σημαίνουν νίκη και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των αντιπάλων, η Κηφισιά μείωσε τη διαφορά από τη δεύτερη και τρίτη θέση από Τριγλία και Ιάλυσο. Η διαφορά από την κορυφή παραμένει στους εννέα βαθμούς.

Ο coach Παπασπύρου στην αρχική εντεκάδα για το ματς της 14ης αγ. κατέβασε τον Γουμάγια κάτω από τα γκολπόστ με τετράδα μπροστά του τους Έσλερ, Καρακώστα, Μουσταφίδη και Γκίκα. Στη γραμμή του κέντρου τους Τεγούση, Καραδέμητρο ως αμυντικά χαφ, τον Γεωργιάδη και τον Μιχαλόπουλο στα άκρα, ενώ σε ρόλο «δεκαριού» βρισκόταν ο Γκέζος και μοναδικός προωθημένος ο Χαϊκάλης.

Οι παίχτες μας ήταν φανερά επηρεασμένοι από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Χριστουγέννων και δυσκολεύονταν να πιάσουν ρυθμό στο παιχνίδι τους

Η αναμέτρηση δεν είχε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, εκτός από κάποια σουτ από μακριά των Καραδέμητρο, Χαϊκάλη και μία φάση με τον Μιχαλόπουλο και τον Γεωργιάδη σε μία αντεπίθεση που είχε όλες τις προϋποθέσεις για ένα γκολ, αλλά ο αμυντικός της Γλυφάδας έκοψε τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

Η αντίπαλη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο πρώτο πεντάλεπτο μπήκε δυνατά και προσπάθησε να αιφνιδιάσει χωρίς να τα καταφέρει όμως να πετύχει κάποιο τέρμα. Μία ασυνεννοησία Γουμάγια και Καρακώστα παραλίγο να κοστίσει στη ομάδα μας ένα αυτογκόλ, αλλά ο Γουμάγιας θα προλάβει να διώξει σε κόρνερ λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση έγινε στο τέλος του αγώνα όταν ο Χαϊκάλης κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Καραδέμητρος ανέλαβε την εκτέλεση με τον κίπερ της Γλυφάδας να αποκρούει στη αρχή, τον Παναγιωτόπουλο και τον Χαϊκάλη να στέλνουν σχεδόν ταυτόχρονα τη μπάλα στο δοκάρι, για να έρθει ο Καρακώστας να πάρει το ριμπάουντ και να σκοράρει το πολυπόθητο τέρμα με το κεφάλι για το 1-0. Σκορ που έμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

Ντεμπούτο για την ομάδα μας έκανε σήμερα ο Γιώργος Ντούλιας μπαίνοντας στη θέση του Γεωργιάδη στο 55′.

Επόμενο παιχνίδι για την Κηφισιά στην Κρήτη με αντίπαλο τον Κρουσσώνα.

 

Διαιτητές: Πόγκας, ΠεριβολάρηςΣπανός (Εύβοιας)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Γκίκας (84′ Παληαρούτας), Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Μιχαλόπουλος, Καραδέμητρος, Γεωργιάδης (55′ Ντούλιας), Γκέζος (75′ Παναγιωτόπουλος), Χαϊκάλης

Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Θανάσης Μπέλλος): Θωμάς, Κατσίβελας, Σινάνι, Παϊκόπουλος, Μουσάι, Μπούμπας, Γκούμας (79′ Ντούνης), Παναγόπουλος, Παναγιωτόπουλος (79′ Κόντι), Καλογιάννης, Κόκκαλης (88′ Φερεντίνος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet