Ο ΑΟΠ Κηφισιάς ευχαριστεί τους φιλάθλους του
Αθλητισμός

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς ευχαριστεί τους φιλάθλους του

Στην παρουσία των φιλάθλων στο παιχνίδι του ΑΟΠ Κηφισιάς με τον ΠΑΟΚ, που διεξήχθη τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016, στο Ζηρίνειο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Volley League ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, στάθηκε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς Ιωάννης Κόντος.

Συγκεκριμένα ο κ. Ι. Κόντος τόνισε: « Τόσο εγώ, όσο το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, για την υποστήριξή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η παρουσία τους ήταν συγκλονιστική και σίγουρα μας έδωσαν ακόμα περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Αισθανόμαστε υπέροχα με τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας.

»Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις νεαρές αθλήτριες των ακαδημιών βόλεϊ του Ηρακλή Κηφισιάς, οι οποίες με την παρουσία τους στο Ζηρίνειο μας υποστήριξαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

»Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ οι οποίοι υποστήριξαν την ομάδα τους με άψογο τρόπο, όπως αρμόζει στον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet