Επιτέλους, νίκη για την Κηφισιά στον εκτός έδρας αγώνα με τους Τράχωνες
Αθλητισμός

Επιτέλους, νίκη για την Κηφισιά στον εκτός έδρας αγώνα με τους Τράχωνες

Μετά από οκτώ αγωνιστικές, η Κηφισιά πανηγύρισε και πάλι μία νίκη, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με ομάδα ουραγό του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Τραχώνων Αλίμου, με σκορ 2-0, για την 24η αγωνιστική. Με το “τρίποντο” η ομάδα των Βορείων Προαστίων… ξεκολλά από την επικίνδυνη ζώνη και βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 35 βαθμούς, χωρίς ωστόσο να μπορεί να εφησυχάσει ακόμη, αφού η αμέσως επόμενη ομάδα, Αστέρας Βάρης, ακολουθεί με 32 βαθμούς.

Οι παίκτες του Στέλλιου Γιαννακόπουλου ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ειδικότερα, στο πρώτο μέρος, στο 25΄ ο Παπάζογλου,  με κοντινό σουτ, έγραψε το 1-0, ενώ στο 52′ ο Χαϊκάλης, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, μετά από ανατροπή του Μουσταφίδη, έκανε το τελικό 2-0.

Η ομάδα περιγράφει ως εξής τον αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα της:

Την πρώτη της νίκη στον δεύτερο γύρο πέτυχε η ομάδα μας επικρατώντας εκτός έδρας των Τραχώνων με σκορ 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Παπάζογλου (25′) και Χαϊκάλης (52′).

Πρώτη νίκη και για τον κόουτς Γιαννακόπουλο με τη φόρμα της ομάδας μας, ο οποίος στο συγκεκριμένο παιχνίδι παρέταξε τον Γουμάγια κάτω από τα δοκάρια με τετράδα άμυνας τους Γκίκα, Έσλερ, Καρακώστα και Μουσταφίδη. Αμυντικά χαφ τους Ζαφειρίδη και Παναγιωτόπουλο, ενώ στις πλευρές κινούταν οι Μιχαλόπουλος και Παπάζογλου. Σε ρόλο “δεκαριού” ο Γκέζος και μοναδικός προωθημένος ο Χαϊκάλης.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, καθώς η συνεχής βροχή και ο κακός αγωνιστικός χώρος δυσκόλευαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Στο 25΄ όμως ο Παπάζογλου άνοιξε το σκορ με δυνατό μονοκόματο σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, κάνοντας το 1-0. Στην επανάληψη η ομάδα μας πέτυχε και δεύτερο τέρμα σε ένα ιδανικό χρονικά σημείο (52΄) όταν ο Μουσταφίδης ανατράπηκε στην περιοχή των γηπεδούχων με τον Χαϊκάλη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να κάνει το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Επόμενη κρίσιμη αναμέτρηση για την ομάδα μας ο αγώνας με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Φωστήρα την επόμενη Κυριακή 3/4 στο Ζηρίνειο.

Διαιτητής ήταν ο Κ. Μπαϊρακτάρης, με βοηθούς τους Τσαλίκη και Αραβίδη (Αθηνών).

ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Νίκος Βαμβακούλας): Μακρίδης, Παυλίδης, Κακούτης, Αφράτης, Κολινιάτης, Ντόντης (46′ Νούλας), Χρήστου, Κατσαδούρος, Χακράμα (79′ Αντμίρ), Κάλφας (59′ Πουρής), Πετούσης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ, Μουσταφίδης, Καρακώστας, Παναγιωτόπουλος, Μιχαλόπουλος (82′ Παληαρούτας), Ζαφειρίδης, Παπάζογλου, Γκέζος (67′ Ντούλιας), Χαϊκάλης (85′ Χίος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet