Μεγάλη νίκη της Κηφισιάς με 5-0 επί του Ηρακλείου
Αθλητισμός

Μεγάλη νίκη της Κηφισιάς με 5-0 επί του Ηρακλείου

“Πατώντας τέρμα το γκάζι” στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Κηφισιάς “καθάρισε” με 5-0 το Ηράκλειο στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής Ανδρών (4ος όμιλος) στο ποδόσφαιρο και πλέον περιμένει τον Αστέρα Βάρης (παραχώρησε ισοπαλία στον Ατρόμητο Πειραιά)  την επόμενη εβδομάδα, στον… δικό τους “τελικό”, που θα κρίνει το ποιος θα σωθεί (η Κηφισιά βρίσκεται στην ένατη θέση με 39 βαθμούς και ο Αστέρας στην 10η με 36).

Οι “Κηφισιώτες” ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, αν και στο πρώτο μέρος οι “Ηρακλειώτες” έδειξαν σημάδια αντίστασης. Μάλιστα, η πρώτη καλή φάση του αγώνα άνηκε σε αυτούς, καθώς ο Κατσούλης βρέθηκε στο 11΄ τετ α τετ με τον Γουμάγια, αλλά ο πορτιέρο της Κηφισιάς εξουδετέρωσε το σουτ.

Μετά από δύο λεπτά ήταν η σειρά των γηπεδούχων να βγουν μπροστά με τον Χαϊκάλη να αιφνιδιάζει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να κάνει με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά το 1-0. Ωστόσο, η ομάδα των Βορείων Προαστίων δεν κατάφερε να βάλει κι ένα δεύτερο γκολ, που θα “έλυνε” τα πόδια των παικτών της.

Ωστόσο, ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος, το κατάφερε και με το παραπάνω στο δεύτερο. Στο 53΄ ο Καλογέρης ανατρέπεται από τον Νταβαρίνο, ο Ντούλιας στήνει την μπάλα στη λευκή βούλα και κάνει το 2-0. Δεν περνούν τρία λεπτά και ο ίδιος παίκτης, από πλάγια θέση, σκοράρει για το 3-0.

Στο 65΄ είναι η σειρά του Χαϊκάλη να στείλει την μπάλα με κεφαλιά στο πλεκτό, κάνοντας το 4-0. Και το “κερασάκι στην τούρτα” ήρθε στο 71′ με τον Ντούλια να σεντράρει και τον Γκεμίση με κεφαλιά να κάνει το τελικό 5-0.

Διαιτητής ο Νίκας, με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Πυργάκη.

Κηφισιά (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Γκίκας, Καλαϊτζίδης, Τεγούσης (73΄ Ζαφειρίδης), Καρακώστας, Μουσταφίδης, Καλογέρης (68΄ Μιχαλόπουλος), Γκεμίσης, Ντούλιας, Παληαρούτας, Χαϊκάλης (68΄ Χίος)

Ηράκλειο (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Διαμαντάρας, Κατσούλης, Καλιαμπάκας, Μάμαλος, Καφετζής (57΄ Σπυριδάκης), Νταβαρίνος, Μεταλληνός (62΄ Ντέλος), Μέρτκολα, Παναγιωτίδης, Νάκου (67΄ Μπράχο), Ψαρρής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet