Αποκατάσταση προβλημάτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Κηφισιά
Ποιότητα Ζωής

Αποκατάσταση προβλημάτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Κηφισιά

Σε αποκατάσταση προβλημάτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Κηφισιά πρόκειται να προβεί η διοίκηση του Δήμου, καθώς προχωρά σε κατάθεση, προς ψήφιση, σχετικού υλικού τόσο στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, μέσα στον Ιανουάριο του 2015, όπως αναφέρει η ακόλουθη ανακοίνωση.

Η διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς ανακοινώνει ότι, όπως είχε δεσμευθεί προγραμματικά, θα προβεί σε αποκατάσταση προβληματικών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. 

Συγκεκριμένα, για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς που αφορούν στις οδούς Πόντου, Τροίας, Ιωνίας, Σαρανταπόρου και λοιπών οδών Κεφαλαρίου Κηφισιάς, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 438/2011 Κανονιστική Απόφαση του Δήμου Κηφισιάς το υλικό που προέκυψε από διαβουλεύσεις μέσα στο 2014 (Μάρτιος – Απρίλιος), διαβιβάζεται με την απόφαση 218/22-12-2014 του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ώστε να το επεξεργαστεί και να διαμορφώσει την τελική πρόταση.

Ανακοινώνουμε ότι το θέμα θα εισαχθεί, μετά την επεξεργασία της Τ.Υ., στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής προς ψήφιση στις 20 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 9:00. Ακολούθως, το θέμα θα εισαχθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο προς ψήφιση, στις 28 Ιανουαρίου 2015.

Η απόφαση του Δ.Σ. θα προωθηθεί τελικά προς έλεγχο ουσίας και νομιμότητας στον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Ο αντιδήμαρχος                                      Ο δήμαρχος

Γιώργος Τσούλος                         Γιώργος Θωμάκος  

Σχετικά άρθρα

2 Comments

  1. ΖΕΤΤΗ ΒΑΡΔΑΚΗ

    ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΝΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΥ. ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η MAGNA CARTA

  2. ΖΕΤΤΗ ΒΑΡΔΑΚΗ

    ΕΠΑΡΧΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΜΙΛΙΕΣ , ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΟΛΕΣ, ΝΑ ΑΝΑΘΕΡΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΠΕΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ”ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ” . ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet