Οικολογική δράση από τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Οικολογική δράση από τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Στο δάσος Φασιδέρη Νέας Ερυθραίας συναντήθηκαν μέλη του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης, του νέου δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, το Σάββατο 21 Ιουνίου, προκειμένου να το καθαρίσουν.

Η οικολογική δράση στηρίχθηκε στον εθελοντισμό των μελών και πρόκειται να πραγματοποιηθεί και σε άλλες περιοχές, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συνδυασμού.

Οικολογική δράση της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Με επιτυχία στέφθηκε η οικολογική δράση καθαρισμού στο δάσος Φασίδερη της Νέας Ερυθραίας του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», το Σάββατο 21 Ιουνίου.

Τα μέλη του συνδυασμού εξοπλισμένα με γάντια και σακούλες συνέλεξαν χαρτιά, μπουκάλια, κύπελλα, τενεκεδάκια, εφημερίδες αλλά και ογκώδη απορρίμματα όπως νοβοπάν και χαρτόκουτα με στόχο τον καθαρισμό της δασικής περιοχής.

Η προσπάθεια απέβλεπε αφενός στην αποκατάσταση της αισθητικής του δασικού τοπίου και αφετέρου στην απομάκρυνση επικίνδυνων για το περιβάλλον υλικών.

Στη δράση πήραν μέρος περίπου 30 μέλη της «Δύναμης Ελπίδας» τα όποια δούλεψαν για τη φύση, ενώ επεσήμαναν ότι τέτοιες δράσεις πρέπει να μπουν στην καθημερινότητα όλων μας.

Να σημειώσουμε ότι η παραπάνω δράση, στηρίχθηκε αποκλειστικά στο μεράκι και τον ενθουσιασμό όλων όσων συμμετείχαν σε αυτήν.

Ο συνδυασμός «Δύναμη Ελπίδας» θα πραγματοποιήσει στη συνέχεια ανάλογες δράσεις, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet