Στο πλευρό των κατοίκων ο Δήμος Κηφισιάς για απομάκρυνση κεραίας
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Στο πλευρό των κατοίκων ο Δήμος Κηφισιάς για απομάκρυνση κεραίας

Στο πλευρό των κατοίκων βρίσκεται ο Δήμος Κηφισιάς για την κεραία κινητής τηλεφωνίας, επί της οδού Περγάμου στη Νέα Ερυθραία.

Συντονισμένες ενέργειες γίνονται  από τον Δήμο Κηφισιάς προκειμένου να «ξηλωθεί» η κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται σε οικία επί της οδού Περγάμου 33 στη Νέα Ερυθραία, απέναντι από το 2ο & 3ο Δημοτικό Σχολείο, σε μικρή απόσταση από το Νηπιαγωγείο της περιοχής και κοντά σε χώρους συνάθροισης παιδιών όπως το τοπικό παράρτημα Προσκόπων.

Για την εν λόγω κεραία υπάρχει, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, απόφαση ανάκλησης αδείας από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), καθώς και έχει διακοπεί η ηλεκτροδότησή της από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), ωστόσο συνεχίζει να λειτουργεί.

Οι ενέργειες που έχει κάνει ο Δήμος Κηφισιάς, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, είναι οι εξής:

  1. Μετά από αίτημα των κατοίκων της περιοχής το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς προχώρησε σε ομόφωνο ψήφισμα για την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας.
  2. Συστάθηκε από τον δήμαρχο Κηφισιάς συνεργείο κατεδάφισής της.
  3. Στάλθηκε στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σχετικό έγγραφο για την απομάκρυνση της κεραίας εντός 10 ημερών.
  4. Με έγγραφο του Δήμου προς το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) ζητείται η επίσπευση της εκδίκασης της ένστασης-προσφυγής της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.
  5. Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ερυθραίας, κατά της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας καθώς και του ιδιοκτήτη της οικίας που φιλοξενεί παράνομα στην ταράτσα του την εν λόγω κεραία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet