300.000 ευρώ για παρεμβάσεις σε 11 παιδικές χαρές της Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

300.000 ευρώ για παρεμβάσεις σε 11 παιδικές χαρές της Κηφισιάς

Προγραμματική σύμβαση με αντικείμενο το έργο «Περιφράξεις παιδικών χαρών Δήμου Κηφισιάς», συνολικής δαπάνης 300.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος.

Πρόκειται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για έργο που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, και έχει ως στόχο την προστασία των παιδιών και τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις ασφαλείας.

Οι παρεμβάσεις αφορούν στην κατασκευή νέων περιφράξεων σε 11 παιδικές χαρές του Δήμου Κηφισιάς. Ειδικότερα, προβλέπεται η περίφραξη με σιδηρά κιγκλιδώματα στις παιδικές χαρές: Αγίας Τριάδας – Κηφισού και Χελιδονούς (Νέα Κηφισιά), Παύλου Μελά και Στρέιτ (Νέα Κηφισιά), Λυγούστρου, O.T. 929 (Κάτω Κηφισιά) και Φραγκοπούλου και Αθανάσιου Διάκου (Κάτω Κηφισιά). Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί περίφραξη με ξύλινα κιγκλιδώματα στις παιδικές χαρές: πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου (Νέα Κηφισιά), Παραδείσου και Ελπίδος (Νέα Κηφισιά), Φασίδερη 34 (Εκάλη) και Κουμαριάς και Κορυδαλλού (Εκάλη). Τέλος, θα γίνουν αποκαταστάσεις και επισκευές σε υπάρχουσες περιφράξεις που αφορούν στις παιδικές χαρές επί των οδών Ναυπλίου και Μεσσηνίας (Νέα Κηφισιά), Αραβοσιτά (Κάτω Κηφισιά) και Αριστοτέλους (Πολιτεία).

Το έργο θα δημοπρατηθεί και εκτελεσθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet