Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Κηφισιάς (ΟΑΜΚΗ) πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο φεστιβάλ του (3-8/6/26), συγκεντρώνοντας αθλητές, μέλη και φίλους του αθλήματος σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που ανέδειξε το αγωνιστικό μπριτζ και ενίσχυσε το πνεύμα συνεργασίας και συμμετοχής στην τοπική κοινωνία.
Με την ευκαιρία αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΜΚΗ εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τον δήμαρχο Κηφισιάς Βασίλη Ξυπολυτά και την αντιδήμαρχο Αθλητισμού Λίλα Δραγώνα για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου ΔΑΚ Πολιτείας, η οποία κατέστησε δυνατή την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
«Η άμεση ανταπόκριση και η έμπρακτη στήριξη της δημοτικής αρχής συνέβαλαν ουσιαστικά στην άρτια διεξαγωγή του Φεστιβάλ, επιβεβαιώνοντας τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των αθλητικών σωματείων και της τοπικής αυτοδιοίκησης» σημειώνουν οι διοργανωτές και προσθέτουν: «Ο ΟΑΜΚΗ παραμένει προσηλωμένος στην προώθηση του αθλητικού μπριτζ και στη διοργάνωση δράσεων που ενισχύουν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την κοινωνική συνοχή της πόλης μας».

