Έως 12 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις στο Πρόγραμμα Στήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Κηφισιάς
Επιχειρήσεις – Αγορά

Έως 12 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις στο Πρόγραμμα Στήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Κηφισιάς

Η υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς πήρε παράταση έως την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019. 

Το πρόγραμμα βοήθησε, τονίζει η διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς, startup εταιρείες που συμμετείχαν σε προηγούμενα προγράμματα να βελτιώσουν την ιδέα τους.

Για παράδειγμα:

Ο κ. Βασίλης Κασιμάτης, COO /co-founder της εταιρείας Inagros συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς και κατάφερε να εξελίξει την ιδέα του και να βραβευτεί. Σε ομιλία του σχετική με τον γ’ κύκλο του προγράμματος προέτρεψε τους ενδιαφερόμενους να κάνουν αίτηση, να λάβουν συμβουλευτική υποστήριξη και να διακριθούν για την ιδέα τους.

Η κ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου, co-founder/CEO της εταιρείας DNA nutricoach συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του Προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας και βραβεύτηκε για την ιδέα της. Αναφέρει, σε δήλωσή της, ότι η βοήθεια που έλαβε από το πρόγραμμα αποτέλεσε κινητήριο δύναμη για την ομάδα του DNA nutricoach.

Όσοι θέλουν να βραβευθούν για την ιδέα τους και να διεκδικήσουν ένα από τα χρηματικά έπαθλα μπορούν να κάνουν αίτηση έως τις 13 Δεκεμβρίου ως εξής:

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Επιχειρηματικότητας του Δήμου καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 213 2007224 ή στέλνοντας μήνυμα στο e-mail: [email protected] ή με την Prisma Consulting στο τηλ. 210 7717900, και στο e-mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet