«Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά» τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

«Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά» τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου

Η Δράση Επιχειρηματικότητας «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας», επιστρέφει και τη νέα περίοδο με παρουσιάσεις εταιρειών και ανανεώνει το ραντεβού της για τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 στις 18:00 στην καφετέρια Αμαρυλλίς (Διομήδου Κυριακού 15) στην Κηφισιά.

Ομιλητές θα είναι η κ. Κατερίνα Εξακουστίδου από την εταιρεία Vitabroad, τη startup που παρέχει υπηρεσίες ιατρικού τουρισμού σε ασθενείς του εξωτερικού, ο κ. Μάνος Μασαρινός από την BetterMe, η οποία είναι μια startup εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του Personalized Health Coaching, μέσω του διαδικτύου και η κ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου από την DNA Nutri Coach, η οποία χρησιμοποιεί μία μέθοδο που βασίζεται στο DNA και με βάση αυτό το γενετικό «αποτύπωμα» σχεδιάζεται το ατομικό «εγχειρίδιο οδηγιών» του κάθε ατόμου.

Οι «συνταγές επιτυχίας» εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικήςπροτεραιότητας του ΔήμουΚηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα και οργανώνονται από τον αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας, Αγοράς Εργασίας, Πολιτικής Προστασίας και Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου, κ. Ευάγγελο Αυλήτη. Στόχοςαυτών των εκδηλώσεων είναι να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για δυνητικά startups, αλλά και για γενικό startup networking. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο και οι συμμετέχοντες θα επιβαρύνονται με ό,τι καταναλώσουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet