«Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά» και στον χώρο της Μόδας
Επιχειρήσεις – Αγορά

«Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά» και στον χώρο της Μόδας

Δράση «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά» με θέμα «Επιχειρηματικές Ιστορίες Μόδας» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:30 στην καφετέρια ZAMBRI (Αγ. Δημητρίου 9) στην Κηφισιά. Η δράση  επιχειρηματικότητας υλοποιείται με πρωτοβουλία του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, από το 2017, στο πλαίσιο της προώθησης της επιχειρηματικότητας. Η αρμόδια αντιδήμαρχος Ασπασία-Νίνα Βλάχου, επιμελείται τη διοργάνωση των δράσεων της επιχειρηματικότητας.

Αξιόλογοι ομιλητές με γνώσεις και εμπειρία στον χώρο της μόδας και του επιχειρείν θα παρουσιάσουν τη δική τους «ιστορία»:

  • Ο κ. Χάρης Τσιμόγιαννης, ειδήμων της εγχώριας και διεθνούς Μόδας, αντιπρόσωπος κατά καιρούς διάσημων οίκων του εξωτερικού όπως είναι ο Valentino και Oscar de la Renta και ιδιοκτήτης της κομψής κόγχης New Image.
  • Ο κ. Δημήτρης Θανέλλας, γενικός διευθυντής της εταιρείας Rococo, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της γυναικείας και ανδρικής ένδυσης τα τελευταία 40 χρόνια, διαδραματίζοντας κυρίαρχο ρόλο στον ελληνικό χώρο κομψότητας.
  • Ο κ. Δημήτρης Αρμάος, γεμολόγος, ιδιοκτήτης και σχεδιαστής των γνωστών κοσμηματοπωλείων ARMAOS, τα οποία έχουν ιστορία μισού αιώνα στην ελληνική αργυροχρυσοχοΐα.  
  • Η κ. Μαρία Ξυπολιτά, δημιουργός της ελληνικής επιχείρησης Kook που φιλοτεχνεί τις στολές των κορυφαίων σεφ σε Ελλάδα και εξωτερικό.
  • Ο κ. Βασίλης Μπόρσης και η κ. Ρωξάνη Μπόρση, ένα ζευγάρι δημιουργικό με διεθνή φήμη καθώς συμμετέχουν σε ντεφιλέ σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Είναι οι ιδιοκτήτες της εταιρείας V&R, η οποία δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και κατασκευή χειροποίητων πλεκτών τσαντών.
  • Η καλλιτέχνης κ. Ειρήνη Λιναρδάκη, «myirenecreations», είναι χομπίστρια, αλλά παρ’ όλα αυτά έχει καταφέρει τα χειροποίητα faux bijoux που δημιουργεί να θαυμάζονται ιδιαίτερα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο πλην του καφέ.

Δράση «Ανοικτός καφές στην Κηφισιά» / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet