Ανοικτός καφές στην Κηφισιά… με τρεις ακόμη ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ανοικτός καφές στην Κηφισιά… με τρεις ακόμη ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας

Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 10ος «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας» δράση αφιερωμένη αυτή τη φορά στη θεματική ενότητα «Υγεία – Ευεξία – Διατροφή», στην καφετέρια Αμαρυλλίς στην Κηφισιά.

Ο κ. Μάνος Μασαρινός παρουσίασε τη δημιουργία της BetterMe, μιας start up εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο του Personalised Health Coaching μέσω του διαδικτύου. Η BetterMe προσφέρει ολιστικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες καλής υγείας και ευεξίας μέσα από ένα τεστ ανάλυσης του βιολογικού ιστού των μαλλιών.

Ακολούθως, η κ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου μίλησε στους παρευρισκόμενους για τη μέθοδο DNA NUTRICOACH, η οποία βασίζεται στο DNA και με βάση αυτό το γενετικό «αποτύπωμα» σχεδιάζεται το ατομικό «εγχειρίδιο οδηγιών» του κάθε ατόμου. Τα προγράμματα DNA NUTRICOACH προσφέρουν εξατομικευμένες και ακριβείς διατροφικές οδηγίες και ενδυνάμωση για στοχευμένες και υλοποιήσιμες αλλαγές στις συνήθειές μας με στόχο τη μακροπρόθεσμη υγεία και ευεξία.

Η κ. Κατερίνα Εξακουστίδου παρουσίασε τη Vitabroad, μία εταιρεία διαμεσολάβησης ιατρικού τουρισμού, η οποία ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες ιατρικού τουρισμού σε ασθενείς του εξωτερικού. Η Vitabroad αναλαμβάνει να προετοιμάσει όλο το πλάνο θεραπείας ξεκινώντας από τον ιατρό και την κλινική, τις μεταφορές τους και όλα αυτά με κύριο γνώμονα την επέμβαση.

Μετά το τέλος της κάθε παρουσίασης υπήρξε χρόνος για ερωτήσεις από το κοινό, οι οποίες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις καινοτόμες ιστορίες και δημιούργησαν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.

Στη δράση «Ανοικτός Καφές» παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων – Επικοινωνίας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Τουρισμού, Ζέτη Κασιμάτη, ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Αγοράς Εργασίας, Πολιτικής Προστασίας και Φροντίδας Ηλικιωμένων, Ευάγγελος Αυλήτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα και Παντελής Παπανικολόπουλος και ο διευθυντής Προσωπικού, Γρηγόρης Παππάς, και ο διευθυντής Προγραμματισμού, A. Σουλαχάκης.

Το επόμενο ραντεβού με τον… Ανοικτό Καφέ στην Κηφισιά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet