Γ. Κομιανός: Η 61η Ανθοκομική Έκθεση κατέγραψε θετικά αποτελέσματα
Επιχειρήσεις – Αγορά

Γ. Κομιανός: Η 61η Ανθοκομική Έκθεση κατέγραψε θετικά αποτελέσματα

Στην επιτυχημένη, από οργανωτικής και οικονομικής πλευράς, διεξαγωγή της 61ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς αναφέρεται, σε ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιώργος Κομιανός, απαντώντας ουσιαστικά σε αναρτήσεις μέλους του Δ.Σ. σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων αφήνονταν αιχμές για “κακοδιαχείριση”.

Όπως επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο κ. Γ. Κομιανός, οι ισχυρισμοί του εν λόγω μέλους του Δ.Σ. καταρρίπτονται από τα οικονομικά στοιχεία του Ν.Π., που είναι δημοσιευμένα στη “Διαύγεια”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του προέδρου του Δ.Σ. της Ανθοκομικής Έκθεσης.

Το ΝΠΔΔ Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, με σύνεση στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος και ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες, διοργάνωσε με επιτυχία την 61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. Για πρώτη φορά φέτος έγιναν οργανωμένες ενέργειες προώθησης της έκθεσης προκειμένου να διευρυνθεί το κοινό της και να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό. Θετικό αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής είναι η αύξηση των εσόδων της και μάλιστα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας.

Στην κατεύθυνση αυτή η Ανθοκομική Έκθεση συνεργάστηκε και με εταιρεία που προσέφερε όλο το εύρος των επικοινωνιακών υπηρεσιών (Δημιουργικό – Διαχείριση παραδοσιακών και Νέων Μέσων – Δημόσιες Σχέσεις). Το ποσό που δαπανήθηκε για το σύνολο των υπηρεσιών της διαφημιστικής εταιρείας ήταν 5.250 ευρώ προ ΦΠΑ, το οποίο είχε προβλεφθεί στον προϋπολογισμό και στις αναμορφώσεις που εγκρίνονται από το Δ.Σ. της Ανθοκομικής και από το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς. Εγκρίθηκε, επίσης,  ως επιλέξιμη δαπάνη από το Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Ανθοκομική Έκθεση, αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και εγκρίθηκε από τον Επίτροπο. Η επιλογή της διαφημιστικής εταιρείας έγινε μετά από αξιολόγηση όλων των προσφορών που κατατέθηκαν, σε οικονομικό και ποιοτικό επίπεδο, από επαγγελματίες στη διοργάνωση εκθέσεων.

Γενικότερα, όλες οι προσφορές, που αφορούσαν τη διοργάνωση της έκθεσης εγκρίθηκαν από το Δ.Σ. της Ανθοκομικής, αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, στο Κεντρικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων και εγκρίθηκαν ως Δαπάνες από τον Επίτροπο.

Να επισημάνουμε επίσης ότι εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν στην έκθεση απασχολήθηκαν στη συνέχεια στη Συντήρηση του Άλσους του Δήμου Κηφισιάς. Η μισθοδοσία στη φετινή έκθεση ήταν μειωμένη κατά 13% σε σχέση με την περσινή χρονιά (2014 – 101.832 ευρώ, 2015 – 89.941ευρω). Επίσης, για πρώτη φορά στην ιστορία της Ανθοκομικής Έκθεσης πραγματοποιήθηκε λεπτομερής αξιολόγηση του εποχικού προσωπικού, ώστε να λειτουργήσει ως οδηγός για τη μελλοντική στελέχωση της.

Θεωρούμε αδιανόητο πώς ένα μέλος του Δ.Σ. της Ανθοκομικής Έκθεσης, αντί να αναπτύσσει εγκαίρως τις όποιες διαφωνίες του εντός του Δ.Σ., επιλέγει μεθοδευμένα, εν μέσω των θερινών διακοπών, να εκφράσει απόψεις μέσω του Facebook και του Youtube, που ενδεχομένως πλήττουν τη δημόσια εικόνα του Ιστορικού Θεσμού της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς. Οι ισχυρισμοί του για κακοδιαχείριση καταρρίπτονται από τα βελτιωμένα οικονομικά στοιχεία, (αναρτημένα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ) του ΝΠΔΔ Ανθοκομική Έκθεση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet