Επιτυχώς συνεχίζεται ο 3ος κύκλος του Προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Επιτυχώς συνεχίζεται ο 3ος κύκλος του Προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς

Με επιτυχία συνεχίζεται η υλοποίηση του 3ου κύκλου του Προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας το οποίο υλοποιείται από τον Δήμο Κηφισιάς, με πρωτοβουλία του δημάρχου, Γιώργου Θωμάκου, ενώ την εποπτεία  του προγράμματος έχει αναλάβει η αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Νίνα Βλάχου, σε συνεργασία με τη συμβουλευτική εταιρία «PRISMA CONSULTING».

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου ολοκληρώθηκαν τα έξι πρώτα Επιχειρηματικά Εργαστήρια, τα οποία παρακολούθησαν στελέχη από τις επιχειρήσεις-startup που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, καθώς και στελέχη από υφιστάμενες επιχειρήσεις του Δήμου που ενδιαφέρονταν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της επιχειρηματικότητας και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Κατά τη διάρκεια των Επιχειρηματικών Εργαστηρίων, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν σχετικά με λογιστικά-φορολογικά και νομικά θέματα, εργαλεία διαχείρισης χρόνου, προώθηση και διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανάλυση επιχειρηματικού πλάνου και ευκαιρίες χρηματοδότησης.

Την Τρίτη 23 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η εκκίνηση των υπολοίπων έξι Επιχειρηματικών Εργαστηρίων, κατά τα οποία οι συμμετέχοντες από τις «startup» θα ενημερωθούν και εκπαιδευτούν σε θέματα κατάρτισης «Business Plan», τεχνικές παρουσίασης της επιχειρηματικής τους ιδέας «Pitching» και μεθοδολογίας εκπόνησης του «Business Model Canvas».

«Μέσα από τη διαδικασία αυτή οι συμμετέχοντες  θα ολοκληρώσουν την τεκμηρίωση της επιχειρηματικής τους ιδέας, καθώς και την παρουσίασή της στο κοινό κατά την τελική διαγωνιστική διαδικασία από την οποία θα προκύψουν, κατόπιν αξιολόγησης, οι νικητές του 3ου κύκλου του Προγράμματος και θα λάβουν χρηματικά έπαθλα χορηγίας της τράπεζας Eurobank», σημειώνει η διοίκηση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τμήμα Επιχειρηματικότητας του Δήμου στον τηλ. αριθμό 213 2007224 και στο emai: [email protected] ή με την «Prisma Consulting» στον τηλ. αριθμό 210 7717900 και στο email: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet