Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο «Ανοικτός καφές στην Κηφισιά» για το «Επιχειρείν στον καιρό της πανδημίας του κορωνοϊού»
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο «Ανοικτός καφές στην Κηφισιά» για το «Επιχειρείν στον καιρό της πανδημίας του κορωνοϊού»

Ο «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας» με θέμα «Επιχειρείν στον καιρό της πανδημίας του κορωνοϊού», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom και με δημόσια προβολή από τη σελίδα του Δήμου Κηφισιάς στο facebook, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για δράση στο πλαίσιο πρωτοβουλιών του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας. Την οργάνωση επιμελήθηκε ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Γιάννης Παντελεάκης.

Σκοπός της δράσης, επισημαίνει η διοίκηση, ήταν η ενημέρωση για τις νέες ανάγκες, τις ευκαιρίες αλλά και τους προβληματισμούς που δημιουργούνται στο δυναμικό περιβάλλον της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και όχι μόνο, εν μέσω της πανδημίας.

Οι παρουσιάσεις ξεκίνησαν με την κ. Άννα Λύγουρη, διευθύνουσα σύμβουλο και συνιδρύτρια της νεοφυούς επιχείρησης Inventus, η οποία προσφέρει τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες που χρειάζεται κάθε οργανισμός για τον ψηφιακό του μετασχηματισμό.

Ο κ. Νίκος Χατζηβασιλειάδης, CTO και συνιδρυτής της νεοφυούς επιχείρησης Cometogether, ανέφερε ότι η εταιρεία τους παρέχει υποδομή για έκδοση εισιτηρίων εκδηλώσεων, πρόληψη της απάτης και των υψηλών τιμών. Κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, όπου η αγορά των εκδηλώσεων έκλεισε, αναπτύχθηκε το Back Together, διαβατήριο υγείας Covid-19, σύμφωνα με τη διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς.

Η κ. Χρυσέλλα Λαγαρία, συνιδρύτρια της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Black Light, ανέπτυξε πως μια επιχείρηση αποτελούμενη από ανθρώπους με 100% αναπηρία όρασης, σχεδιάζουν δράσεις που έχουν ως σκοπό την ένταξη και την αλληλεπίδραση των ατόμων με μερική ή ολική απώλεια όρασης, σε όλους τους τομείς της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής.

Τέλος, οι κυρίες Μαρία Ευαγγέλου και Αναστασία Παναγιωτοπούλου, συνιδρύτριες της νεοφυούς επιχείρησης Bespoke Household, παρουσίασαν πως δημιουργήθηκε η εταιρεία τους, η οποία ασχολείται με την επαγγελματική εκπαίδευση προσωπικού στον τομέα της καθαριότητας, καθώς επίσης και με το recruiting ομάδων και παροχή υπηρεσιών deep cleaning.   

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet