Πρόσκληση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Στήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Κηφισιάς – Υποβολή αιτήσεων έως τις 31/5
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Πρόσκληση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Στήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Κηφισιάς – Υποβολή αιτήσεων έως τις 31/5

Ο Δήμος Κηφισιάς δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της Επιχειρηματικότητας, με προγράμματα τα οποία όπως έχει επισημάνει ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, δίνουν τη δυνατότητα και τα εργαλεία στους ενδιαφερόμενους να τολμούν νέα επιχειρηματικά βήματα ή να επεκτείνουν τα υφιστάμενα, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ήδη έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία τρεις κύκλοι του Προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας. Κατά τη διάρκειά τους υποβλήθηκαν 109 επιχειρηματικές ιδέες, υλοποιήθηκαν 42 επιχειρηματικά εργαστήρια, ενώ τα παρακολούθησαν 150 συμμετέχοντες.

«Συνεχίζουμε στον τέταρτο κύκλο, ο οποίος ξεκινάει με την υποβολή των αιτήσεων για το Πρόγραμμα Στήριξης Επιχειρηματικότητας και με την υποστήριξη-επίβλεψη του αντιδημάρχου Κηφισιάς, Επιχειρηματικότητας και Διεθνών Σχέσεων, Γιάννη Παντελεάκη», επισημαίνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι από σήμερα Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 στο πρόγραμμα καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής όσοι:

  • Έχουν μια καινοτομική/νεωτεριστική/διαφοροποιημένη ιδέα και επιθυμούν να τη μετεξελίξουν, ώστε να μετατραπεί σε επιχείρηση.
  • Διατηρούν επιχείρηση εντός του Δήμου Κηφισιάς και επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και δεδομένα στην άσκηση του επιχειρείν.

Το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει επιχειρηματικά εργαστήρια τα οποία κινούνται σε δύο άξονες:

  • Tης εξατομικευμένης συμβουλευτικής για κάθε νέα επιχειρηματική ιδέα.
  • Επί βασικών πεδίων & θεμάτων άσκησης επιχειρηματικότητας.

Η διοίκηση ενημερώνει ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 και οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους θα αποστέλλονται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στα παρακάτω link:

Θα ακολουθήσει μέσα στον Απρίλιο εκδήλωση ενημέρωσης από τον Δήμο και θα υπάρξει αντίστοιχη ανακοίνωση, σημειώνει, τέλος, η δημοτική αρχή Κηφισιάς.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Επιχειρηματικότητας του Δήμου στον τηλ. αριθμό επικοινωνίας: 213 2007224, 69 79436163 (Κουνάδη Φαίη Βαλεντίνα), 69 36203525 (Ανέλ Γιαννοπούλου) και στα email: [email protected], [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet