Στηρίζει τον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Νέων με προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη ο Δήμος Κηφισιάς
startup.gr
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Στηρίζει τον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Νέων με προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη ο Δήμος Κηφισιάς

Τον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Νέων με προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη υποστηρίζει ο Δήμος Κηφισιάς και καλεί ομάδες από Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι μέσα από την ανάδειξη και την καλλιέργεια επιχειρηματικών δεξιοτήτων να δημιουργηθεί μια νέα γενιά επιχειρηματιών η οποία θα είναι προσανατολισμένη στην αειφόρο ανάπτυξη και θα συμβάλει με καθοριστικό τρόπο στη διατήρηση ενός βιώσιμου πλανήτη στο εγγύς μέλλον.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τους/τις εκπαιδευτικούς (ως επικεφαλής των ομάδων) μέσω της ιστοσελίδας του Envolve. Η προθεσμία υποβολής τους λήγει στις 27 Φεβρουαρίου 2022.

Η κάθε ομάδα θα υποβάλει σε ψηφιακή πλατφόρμα την επιχειρηματική της ιδέα, το επιχειρηματικό σχέδιο (business plan), την τεκμηρίωση του αειφόρου προσανατολισμού και video με παρουσίαση του τελικού προϊόντος/υπηρεσίας.

Τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου στις 18:00-19:00 θα διοργανωθεί διαδικτυακή παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Envolve.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον παγκόσμιο οργανισμό υποστήριξης επιχειρηματικότητας, Envolve Entrepreneurship και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης), της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, του Δήμου Κηφισιάς, του Δήμου Βέροιας, του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, του Δήμου Νέας Σμύρνης και του Δήμου Ορεστιάδας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet