Υπεγράφη πρωτόκολλο συνεργασίας Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς – ΙΓΕ
Επιχειρήσεις – Αγορά

Υπεγράφη πρωτόκολλο συνεργασίας Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς – ΙΓΕ

Στο Άλσος Κηφισιάς, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, παρουσία του δήμαρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, υπεγράφη Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του ΝΠΔΔ «Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς» και του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών. 

Με το εν λόγω Πρωτόκολλο καθορίζεται, μεταξύ άλλων, το πλαίσιο συνεργασίας με σκοπό την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας του ιδρύματος στη δημιουργία του Θεματικού Πάρκου, στην 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. Παράλληλα, ένας σχεδιασμένος από την Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, Ελληνικός Κήπος θα λειτουργήσει σε χώρο του Άλσους Συγγρού.

Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπεγράφη από τον πρόεδρο της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, Γιάννη Παντελεάκη, και τον πρόεδρο του ΙΓΕ, Νίκο Θυμάκη.

Όπως επισημαίνει η διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς: Πιστή στην παράδοση του Θεματικού Πάρκου, η 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες της με μια άρτια, πολλαπλάσια σε έκταση φυτική εγκατάσταση, εκπληκτικών κήπων από όλο τον κόσμο.

Στην υπογραφή της συμφωνίας παρευρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανθοκομικής, Πάνος Ραυτόπουλος και Κωνσταντίνος Αναστασιάδης, η αρχιτέκτων τοπίου του Δήμου Κηφισιάς Ελίνα Κατσίκα και ο σύμβουλος της Έκθεσης, Ηλίας Τσουτσοπλίδης.

Υπογραφή Πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς και ΙΓΕ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet