«Όχι» Γ. Καραμέρου σε «Λευκή Νύχτα» στην Κηφισιά
Επιχειρήσεις – Αγορά

«Όχι» Γ. Καραμέρου σε «Λευκή Νύχτα» στην Κηφισιά

Δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς για πραγματοποίηση Λευκής Νύχτας την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος.

Το αίτημα απορρίφθηκε με δεδομένο ότι φέτος τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά δύο συνεχόμενες Κυριακές (14 και 21 Δεκεμβρίου) και όπως αναφέρει η επιστολή του αντιπεριφερειάρχη, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν ότι το διευρυμένο εορταστικό ωράριο «επιβαρύνει ούτως ή άλλως την οικογενειακή και προσωπική ζωή χιλιάδων εργαζομένων στο λιανικό εμπόριο».

Επιστολή Γ. Καραμέρου προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κηφισιάς«Η Περιφέρεια Αττικής καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την τόνωση των τοπικών αγορών που θίγονται βάναυσα από την κυβερνητική και φορολογική πολιτική, ταυτόχρονα όμως υπερασπίζεται σθεναρά τα δικαιώματα των εργαζομένων που πλήττονται διπλά από τη ραγδαία μείωση των εισοδημάτων τους και την καταπάτηση των στοιχειωδών δικαιωμάτων τους μέσα σε συνθήκες ανθρωπιστικής και οικονομικής κρίσης», αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Περιϕέρειας Αττικής, και ειδικά αυτοί του Βόρειου Τομέα Αθηνών, θα διενεργήσουν τους απαραίτητους ελέγχους ώστε να τηρηθεί η κείμενη νομοθεσία την τελευταία Κυριακή του χρόνου, 28 Δεκεμβρίου.

«Η αγορά θα τονωθεί ουσιαστικά όταν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι θα έχουν αξιοπρεπές εισόδημα, θα μειωθεί η ανεργία, θα καταργηθούν τα δεκάδες χαράτσια, θα σταματήσει η φορολογική αφαίμαξη των μικρών επιχειρηματιών και θα φορολογηθεί πραγματικά ο πλούτος», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet