Ο Δήμος Κηφισιάς στηρίζει τη Νεανική Επιχειρηματικότητα
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ο Δήμος Κηφισιάς στηρίζει τη Νεανική Επιχειρηματικότητα

Με στόχο τη στήριξη της νεανικής  επιχειρηματικότητας, ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (EBEA), πρόκειται να προσφέρει τη δυνατότητα σε φιλόδοξους νέους και νέες να υλοποιήσουν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες.

Πρόσκληση σε εκδήλωση για τη Νεανική ΕπιχειρηματικότηταΟ Δήμος Κηφισιάς, μοναδικός, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή του, δήμος στην Ελλάδα που έχει ιδρύσει υποδομή για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, με αρμόδιο αντιδήμαρχο, πραγματοποιεί σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ, για πρώτη φορά πανελλαδικά, πρόγραμμα για τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας, που στόχο θα έχει να αναδείξει με αισιοδοξία και τόλμη το όραμα των νέων.

Οι υποψηφιότητες των ενδιαφερόμενων υποβάλλονται στο Γραφείο Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς (Σ. Κονιτοπούλου, τηλ 213 2007213), ενώ οι ομάδες που θα επιλεγούν μέσα από τη διαγωνιστική διαδικασία θα έχουν στη διάθεσή τους, μια ολοκληρωμένη σειρά από υποστηρικτικές δράσεις και εργαλεία προκειμένου να υλοποιήσουν την ιδέα τους.

Η επίσημη παρουσίαση της Δράσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016, στις 20:00, στο Κέντρο Έρευνας και Μελέτης Μικρασιατικής Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ, Λουκή Ακρίτα 4, Νέα Ερυθραία), όπου θα αναλυθεί το πλαίσιο και οι λεπτομέρειές της.

Πρόγραμμα εκδήλωσης για τη Νεανική Επιχειρηματικότητα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet