Άνοιξε η Πύλη Διαμεσολάβησης στην Κηφισιά
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Άνοιξε η Πύλη Διαμεσολάβησης στην Κηφισιά

Η «Ελληνική Ένωση Διαμεσολαβητών» (ΕΕΔ), παρουσία σημαντικού αριθμού δημοτών και μη του Δήμου Κηφισιάς, άνοιξε την Πύλη Διαμεσολάβησης στην Κηφισιά την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, όπως το είχε προηγουμένως ανακοινώσει.

Σκοπός της Πύλης Διαμεσολάβησης είναι η δωρεάν ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου για τη Διαμεσολάβηση, τον νέο αυτό Εναλλακτικό Τρόπο Επίλυσης Διαφορών. Οι συναντήσεις / ενημερώσεις για τον μήνα Φεβρουάριο 2019 θα γίνουν στην αίθουσα «Στ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης) στις 20 και 27 του μηνός, από τις 17:00 έως τις 19:00, ενώ αυτές των επόμενων μηνών θα γνωστοποιούνται στην ιστοσελίδα της ΕΕΔ (www.eledi.gr), αλλά και με ανακοινώσεις, που θα αναρτώνται στο δημαρχείο.

Στην εκδήλωση έναρξης της Πύλης Διαμεσολάβησης παρευρέθηκαν ο κ. Φώτης Κουρμούσης και η κ. Θεώνη Αλαμπάση, ειδικός γραμματέας και νομική σύμβουλος αντίστοιχα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ), που εποπτεύει την εφαρμογή του νομικού πλαισίου για τη ρύθμιση των ιδιωτικών χρεών. Παρέστη, επίσης, ο κ. Δημήτριος Μάντζος, εκτελεστικός γραμματέας του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ), ο οποίος δημιουργήθηκε το 2015, με τη σύμπραξη των σημαντικότερων κοινωνικών επαγγελματικών και επιχειρηματικών φορέων και ο οποίος συνεργάζεται στενά με την ΕΕΔ στο πλαίσιο του κοινού σκοπού τους, της διάδοσης και εμπέδωσης της Διαμεσολάβησης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet