Έγγραφα για τη στατική επάρκεια στις κερκίδες του «Ζηρινείου» ζητούν βουλευτές του ΚΚΕ
Φωτογραφία: kifisiafc.gr
Αθλητισμός

Έγγραφα για τη στατική επάρκεια στις κερκίδες του «Ζηρινείου» ζητούν βουλευτές του ΚΚΕ

Την κατάθεση εγγράφων που να αποδεικνύουν τη στατική επάρκεια των κερκίδων στο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς «Ι. Ζηρίνης», μετά τις εργασίες αναδιαμόρφωσης που έγιναν για τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κηφισιάς, ζητούν από τους υπουργούς Πολιτισμού και Αθλητισμού και Εσωτερικών οι βουλευτές του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, Γιάννης Γκιόκας, Λιάνα Κανέλλη, Χρήστος Κατσώτης και Διαμάντω Μανωλάκου.

Στο σχετικό αίτημά τους αναφέρουν:

«Προς τους κ. Υπουργούς Πολιτισμού & Αθλητισμού και  Εσωτερικών

Θέμα: Για στατική επάρκεια των κερκίδων στο Δημοτικό Στάδιο «Ι. Ζηρίνης»

Στο πλαίσιο των έργων αναδιαμόρφωσης του Δημοτικού Σταδίου «Ι. Ζηρίνης» για τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Π.Α.Ε. Κηφισιάς, έχουν πραγματοποιηθεί, μεταξύ άλλων, οι εξής παρεμβάσεις στις κερκίδες:

-Προστέθηκαν καθίσματα, μέσω διάνοιξης οπών στο τσιμέντο.

-Κατά τον χρόνο σύνταξης του παρόντος, κατασκευάζεται κουβούκλιο στο άνω διάζωμα.

Δεδομένης της παλαιότητας των κερκίδων, οι οποίες ήδη παρουσιάζουν προβλήματα (σε περιπτώσεις βροχόπτωσης, επί παραδείγματι, υπάρχει διαρροή προς τις αίθουσες που βρίσκονται κάτω από τις κερκίδες, με συνέπεια τη διάβρωση των οροφών), θεωρούμε ότι οι ως άνω παρεμβάσεις είναι πολύ πιθανό να έχουν προκαλέσει περαιτέρω διάβρωση και να έχουν αυξήσει την επικινδυνότητα της όλης κατασκευής.

Κατόπιν των παραπάνω,  καλούμε τους κ. Υπουργούς να καταθέσουν, μέσα στις προθεσμίες που ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής, τα ακόλουθα στοιχεία:

– Τη μελέτη στατικής επάρκειας, εάν αυτή υφίσταται, και οιουδήποτε άλλου εγγράφου που βεβαιώνει την ασφάλεια του όλου οικοδομήματος (κερκίδες), καθώς και των υπό εκτέλεση προσθηκών – παρεμβάσεων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet