Έπεσε η αυλαία για την 68η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Έπεσε η αυλαία για την 68η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Η αυλαία της 68ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς έπεσε την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, βραδιά αποχαιρετισμού του υπέροχου κόσμου των χρωμάτων και των αρωμάτων, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, στο άλσος Κηφισιάς «Δήμαρχος Δημήτρης Ζωμόπουλος».

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, η φετινή έκθεση μάγεψε με τους κήπους ευεξίας, τα καλαίσθητα περίπτερα με τα λουλούδια και τα φυτά, τις δράσεις για το περιβάλλον, αλλά και τον άνθρωπο, ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών στα ύψη για την 69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.

Η δημοτική αρχή τονίζει ότι «ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα εργασίας της Ανθοκομικής Έκθεσης και τη συνεχάρη, που κάθε χρόνο παρουσιάζει κάτι πρωτοποριακό στους επισκέπτες. Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους της Έκθεσης. Ειδικότερα, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στους χορηγούς επικοινωνίας, τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΑΝΤ1 TV Νίκο Αγγελόπουλο, τον Όμιλο του REAL και το enikos.gr. Επίσης ευχαρίστησε τα κοινωνικά σωματεία που με την ανθρωπιστική τους διάσταση πλαισιώνουν ένα γεγονός του περιβάλλοντος και της φύσης».

Ο κ. Θωμάκος αναφέρθηκε στη μεγάλη γιορτή της πόλης, αλλά και σε πολιτικές του Δήμου για το περιβάλλον. «Η Ανθοκομική Κηφισιάς, το στέμμα της καλλονής που λέγεται Κηφισιά, συνοψίζει τις πολιτικές του Δήμου μας για το περιβάλλον σε έναν τόπο που είναι χειροπιαστό παράδειγμα αειφόρου ανάπτυξης. Αποκαθιστούμε διαρκώς με στοχευμένες δενδροφυτεύσεις την απώλεια που είχε ο Δήμος σε φυσικό και περιβαλλοντικό κεφάλαιο τα τελευταία δύο χρόνια εξαιτίας φυσικών καταστροφών, αλλά και διευρύνουμε τους υπόλοιπους στόχους που σχετίζονται με το περιβάλλον όπως είναι η ανακύκλωση, η ανάκτηση και η κυκλική οικονομία».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο δήμαρχος Κηφισιάς υπενθύμισε ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Γεωργαντάς, εγκαινιάζοντας την 68η Έκθεση είχε επισημάνει ότι καθοριστικός παράγων προώθησης της Ελληνικής Ανθοκομίας και της φυτικής παραγωγής είναι και η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet