Αγγ. Παπάζογλου: 46 χρόνια μετά το Πολυτεχνείο η νέα γενιά διεκδικεί τα δικά της ιδανικά
Κοινωνία

Αγγ. Παπάζογλου: 46 χρόνια μετά το Πολυτεχνείο η νέα γενιά διεκδικεί τα δικά της ιδανικά

Με αφορμή την 46η επέτειο από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου η επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία Παρούσα, δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς Αγγελική Παπάζογλου, απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

Τιμούμε τους αντιδικτατορικούς αγώνες του φοιτητικού κινήματος του Πολυτεχνείου για Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία ενάντια στη στρατιωτική δικτατορία.

46 χρόνια μετά η νέα γενιά διεκδικεί τα δικά της ιδανικά και οράματα μέσα σε μία κοινωνία που οφείλει να είναι πιο ανοιχτή, πιο ανεκτική και πιο συμπεριληπτική.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι οι αξίες της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ισότητας και ένα σύγχρονο κράτος δικαίου απαιτεί από όλους και όλες μας συνεχή υπεράσπιση του δημοκρατικού κεκτημένου και των ελευθεριών.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως θεσμός λαϊκής συμμετοχής και τοπικής δημοκρατίας θα πρέπει να σταθεί δίπλα και να δώσει χώρο έκφρασης και συμμετοχής στα κοινά στη νέα γενιά.

Ως Κοινωνία Παρούσα διεκδικούμε μεγαλύτερη ορατότητα και εμπλοκή της νεολαίας του Δήμου μας στις τοπικές υποθέσεις. Το μέλλον τους ανήκει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet