Αγριογούρουνα βόσκουν στο διάζωμα της οδού Ρόδων στην Εκάλη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αγριογούρουνα βόσκουν στο διάζωμα της οδού Ρόδων στην Εκάλη

Μπροστά σε μια εικόνα που δεν συνηθίζεται σε αστική περιοχή, βρέθηκε αναγνώστης του zougla.gr το βράδυ της Παρασκευής 14/2. Συγκεκριμένα, ενώ κινείτο με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Εκάλης, επί της οδού Ρόδων, στο διάζωμα εντόπισε μια αγέλη η οποία αποτελούνταν από περίπου 10 αγριογούρουνα, τα οποία έβοσκαν δίπλα από τον δρόμο.

Όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο, έκπληκτος ο αναγνώστης κατέβηκε από το όχημά του, προκειμένου να τα αποθανατίσει. Πάντως τα συμπαθέστατα τετράποδα δεν πτοήθηκαν καθόλου από την ανθρώπινη παρουσία. Μάλιστα έδειχναν να το… απολαμβάνουν.

Είναι άγνωστο πώς βρέθηκαν εκεί, ωστόσο οι κάτοικοι οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως τις νυχτερινές ώρες, αφού τα ζώα διασχίζουν τους δρόμους για να αναζητήσουν τροφή και πιθανόν να προκληθούν ατυχήματα.

Σημειώνεται ότι η αύξηση του πληθυσμού των αγριογούρουνων τα τελευταία χρόνια έχει λάβει εκρηκτικές διατάσεις, ενώ σε αρκετές περιοχές έχει επανειλημμένα ζητηθεί η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet