Αναβαθμίζεται η οδική ασφάλεια στην Κηφισιά
Κοινωνία

Αναβαθμίζεται η οδική ασφάλεια στην Κηφισιά

Με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο παρεμβάσεων συνεχίζεται η αναβάθμιση και η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στους δρόμους και τις διαβάσεις του Δήμου Κηφισιάς, με την υλοποίηση του μνημονίου συνεργασίας του Δήμου με την Hellas Direct.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, δεκάδες λακκούβες αποκαταστάθηκαν με τη χρήση ψυχρής ασφάλτου υψηλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής. Τις εργασίες επέβλεψαν τόσο ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Στάθης Κύρλος όσο και η προϊσταμένη της υπηρεσίας Ύδρευσης Πηνελόπη Κάτσιανου, καθώς και ο υπεύθυνος μηχανικός από το τμήμα ρύθμισης Κυκλοφοριακών Φόρτων Γ. Δορμούσης.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν με την συντήρηση αλλά  και την δημιουργία νέων σύγχρονων, ευρωπαϊκού τύπου διαβάσεων πεζών ακόμα και περιμετρικά των σχολικών μονάδων του δήμου μας.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς σχολίασε σχετικά: «Τα ζητήματα οδικής ασφάλειας χρειάζονται άμεσες λύσεις με πράξεις και γι’ αυτό ο Δήμος Κηφισιάς έχει προχωρήσει στη συντήρηση του οδικού δικτύου, στην αναβάθμιση των διαβάσεων στο σύνολο της πόλης και στον προγραμματισμό νέων διαβάσεων περιμετρικά των σχολικών συγκροτημάτων με στόχο την ασφάλεια των μαθητών μας κατά την προσέλευση και την αποχώρησή τους από το σχολείο. Μέσα από τα έργα αυτά που πραγματοποιούνται με την ευγενική χορηγία της Ηellas Direct, θα ενισχυθεί σημαντικά η οδική ασφάλεια των πολιτών. Συνεχίζουμε με σχέδιο και πρόγραμμα για έναν καλύτερο Δήμο Κηφισιάς, ακόμη πιο φιλικό για τους πεζούς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet