Ανοίγει και πάλι το 1ο Δημοτικό Ν. Ερυθραίας έπειτα από επισκευές
Κοινωνία

Ανοίγει και πάλι το 1ο Δημοτικό Ν. Ερυθραίας έπειτα από επισκευές

Θα επαναλειτουργήσει από αύριο Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας, στο μεγαλύτερο τμήμα του, έπειτα από επεμβάσεις αποκατάστασης ζημιών και επισκευές σε τμήματα αυτού, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου.

Από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου έως και σήμερα Πέμπτη 12 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν οι προταθείσες, από εξειδικευμένη τεχνική εταιρεία και την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Κηφισιάς, επεμβάσεις αποκατάστασης και τοπικών επισκευών στο μεγαλύτερο τμήμα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας (ισόγειο, τμήματα Α2, ΣΤ1, διάδρομος υπογείου, αίθουσα ένταξης, διάδρομος 1ου ορόφου, τμήματα Γ1, Γ2 1ου ορόφου), υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας. Επιπλέον επισκευάστηκε, κατόπιν και χρόνιου αιτήματος, η πέμπτη κολώνα του προαυλίου οι αλλοιώσεις της οποίας θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη στατικότητα του κτηρίου.

Σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ.7/12-03-2015 Τεχνική Έκθεση αποκαταστάσεων της Τεχνικής Εταιρείας Ανδρέου ΑΕ ENERGY plus και το υπ΄ αριθμ.πρωτ.10803/12-03-2015 έγγραφο της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου, οι αίθουσες που αποκαταστάθηκαν είναι κατάλληλες προς χρήση και παραδίδονται. Γι΄ αυτό και από αύριο, Παρασκευή 13 Μαρτίου, θα επαναλειτουργήσει το Σχολείο στο μεγαλύτερο τμήμα του.

Προετοιμαζόμαστε για την αποκατάσταση και των υπολοίπων σοβαρών προβλημάτων σε τμήμα του 1ου ορόφου ενώ ήδη ζητήσαμε, κατόπιν αιτήματος του διευθυντή του Σχολείου, από τις «Κτιριακές Υποδομές» (πρώην ΟΣΚ) την άμεση μεταφορά στο σχολείο δύο λυόμενων μονάδων ελαφράς προκατασκευής που θα χρησιμοποιηθούν ως αίθουσες διδασκαλίας.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς

Γιώργος Θωμάκος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet