«Ανοικτός καφές Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας» στην Κάτω Κηφισιά
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

«Ανοικτός καφές Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας» στην Κάτω Κηφισιά

Η τελευταία συνάντηση για τη φετινή χρονιά της δράσης «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και θα είναι ένας… Ανοικτός Καφές Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας.

«Ανοικτός καφές Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας»

Το Τμήμα Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με το skywalker.gr, διοργανώνουν τη Δράση «Ανοικτός Καφές Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας#JobDay», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών (Μαρίνου Αντύπα 3, Κάτω Κηφισιά).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα διαμορφωθεί ως εξής:

  • 10:00-11:00: Η κ. Αθανασία Τσουκαλά θα παρουσιάσει «Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας».
  • 11:15-12:15: Ο κ. Σωτήρης Χατζηιωαννίδης θα μιλήσει για την «Αγορά Εργασίας-Τάσεις και Προκλήσεις».
  • 12:30-13:30: Η κ. Αναστασία Σιδερά θα αναφερθεί στην εισήγησή της στη «Σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος».
  • 13:30-14:30: Η κ. Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου θα επικεντρωθεί σε «Συμβουλές και εργαλεία για μια επιτυχημένη συνέντευξη».

Η Δράση «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας» εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα και οργανώνεται από τον αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας, Αγοράς Εργασίας, Πολιτικής Προστασίας και Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου, Ευάγγελο Αυλήτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet