Απολυμάνσεις σε γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Κηφισιάς ενόψει επαναλειτουργίας
Κοινωνία

Απολυμάνσεις σε γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Κηφισιάς ενόψει επαναλειτουργίας

Εν όψει της επαναλειτουργίας των γυμνασίων και λυκείων, ξεκίνησαν οι απαραίτητες προετοιμασίες από τον Δήμο Κηφισιάς για την επιστροφή των μαθητών στα σχολικά συγκροτήματα, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, πραγματοποιούνται απολυμάνσεις από ειδικό συνεργείο στους κοινόχρηστους χώρους, αλλά και τις αίθουσες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Οι δημοτικές υπηρεσίες φροντίζουν επίσης για τον σχολαστικό καθαρισμό των σχολικών εγκαταστάσεων (εσωτερικών και εξωτερικών), αλλά και για την επάρκεια στα απαραίτητα υλικά καθαριότητας και ατομικής προστασίας (αντισηπτικά κ.ά.), ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, του Τοπικού Ιατρικού Συμβουλίου και του υπουργείου Παιδείας, επισημαίνει η διοίκηση.

«Το προσωπικό της καθαριότητας στα γυμνάσια και λύκεια έχει αυξηθεί, όπως και στα δημοτικά και νηπιαγωγεία του Δήμου μας», προσθέτει η δημοτική αρχή.

Τις εργασίες επιθεώρησαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Δήμου Κηφισιάς, Νικήτας Κόκκαλης, αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας.

Η διανομή της δεύτερης παρτίδας μασκών πολλαπλής χρήσης από την Πολιτεία, για τους μαθητές των γυμνασίων και λυκείων έχει πραγματοποιηθεί από την ημέρα παραλαβής τους, από υπαλλήλους του Δήμου Κηφισιάς, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet