Απολυμάνσεων συνέχεια στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Απολυμάνσεων συνέχεια στον Δήμο Κηφισιάς

Συνεχίζεται στον Δήμο Κηφισιάς η απολύμανση και ο καθαρισμός κάδων απορριμμάτων. Τη Δευτέρα 30/3 και την Τρίτη 31/3 ειδικό συνεργείο βρέθηκε στις περιοχές των Αδαμών και της Νέας Κηφισιάς, καθώς και κατά μήκος της Λεωφόρου Τατοΐου, όπου υπάρχουν ανοιχτά αρκετά καταστήματα τροφίμων και συγκεντρώνεται κόσμος.

Το ειδικό συνεργείο εργαζομένων του τομέα της Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποίησε καθαρισμό και απολύμανση κάδων με ειδικό όχημα (πλυντήριο κάδων) του Δήμου, το οποίο αναλαμβάνει επί τόπου το πλύσιμό τους. Επίσης, απολυμαίνονται πεζοδρόμια και δρόμοι.

Απολύμανση πραγματοποιήθηκε, επίσης, σε στάσεις λεωφορείων στον Δήμο Κηφισιάς. Ειδικότερα, το αρμόδιο συνεργείο ολοκλήρωσε την απολύμανση στάσεων λεωφορείων, όπου παρατηρείται συγκέντρωση πολιτών τις πρωινές ώρες που πηγαίνουν στις εργασίες τους

Τέλος, δράση απολύμανσης είχαμε και στα δημοτικά κτήρια (αμαξοστάσιο, δημαρχείο, Τεχνική Υπηρεσία κ.α.) στο πλαίσιο της λήψης μιας σειράς από μέτρα για τον περιορισμό του ενδεχομένου να μεταδοθεί ο κορωνοϊός σε χώρους που, όχι μόνο εργάζονται οι υπάλληλοι του Δήμου, αλλά προσέρχονται και πολίτες.

Οι απολυμάνσεις κάδων θα συνεχιστούν όλο το επόμενο διάστημα καθημερινά και σε διαφορετικές περιοχές του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet