Απολύμανση και καθαρισμός κάδων σε Κάτω Κηφισιά και Νέα Ερυθραία
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Απολύμανση και καθαρισμός κάδων σε Κάτω Κηφισιά και Νέα Ερυθραία

Συνεχίζεται στον Δήμο Κηφισιάς η απολύμανση και ο καθαρισμός κάδων απορριμμάτων.

Ειδικά συνεργεία της καθαριότητας βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου στη συνοικία των Εργατικών Πολυκατοικιών της Κάτω Κηφισιάς και στην περιοχή γύρω από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Ερυθραία.

Με το πλυντήριο κάδων του Δήμου έπλυναν και απολύμαναν τους κάδους εσωτερικά και εξωτερικά, στο πλαίσιο πρόληψης κατά του κορωνοϊού. Ταυτόχρονα απολυμάνθηκαν πεζοδρόμια και δρόμοι.

Η αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ζέτη Κασιμάτη, τόνισε ότι «επιλέχθηκαν τα συγκεκριμένα σημεία καθώς αύριο θα λειτουργήσουν εκεί λαϊκές αγορές, με τα έκτακτα, αναγκαία μέτρα που έχουν οριστεί από την κεντρική εξουσία. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν υπό την εποπτεία των αναπληρωτών προϊσταμένων των τμημάτων Διαχείρισης – Συντήρησης Οχημάτων και Αποκομιδής Απορριμμάτων Ανακύκλωσης – Κομποστοποίησης Αντώνη Παρασκευόπουλο και Πέτρο Παππά αντιστοίχως».

Οι απολυμάνσεις κάδων και των χώρων περιμετρικά αυτών (δρόμος, πεζοδρόμιο) θα συνεχιστούν όλο το επόμενο διάστημα καθημερινά και σε διαφορετικές περιοχές του Δήμου.

Επίσης, ο Δήμος ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα με τους μισούς παραγωγούς, οι πάγκοι των οποίων θα πρέπει να έχουν απόσταση 5 μέτρων ο ένας από τον άλλον. Οι φορείς λειτουργίας των λαϊκών αγορών υποχρεούνται όπως λάβουν μέτρα για τον συχνό καθαρισμό των χώρων, την έγκαιρη αποκομιδή των απορριμμάτων, την πλύση και απολύμανση μετά το πέρας λειτουργίας των λαϊκών αγορών και τη διαρκή πληροφόρηση με κάθε μέσο των καταναλωτών για την ανάγκη αποφυγής συνωστισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet