Απολύμανση με τη μέθοδο υπεριωδών ακτίνων UVC στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Κηφισιάς
Κοινωνία

Απολύμανση με τη μέθοδο υπεριωδών ακτίνων UVC στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Κηφισιάς

Η εταιρεία UVRAID προσέφερε στον Δήμο Κηφισιάς δωρεάν απολύμανση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου πριν τη χρήση της, για έναν χρόνο, με τη μέθοδο υπεριωδών ακτινών UVC. Ο Δήμος ευχαριστεί τον κ. Σπύρο Τόγια, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας και συμπολίτη, για την προσφορά του.

Η μέθοδος υπεριωδών ακτινών UVC είναι μια καινοτόμος υπηρεσία μη χημική και φιλική προς το περιβάλλον από μια τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται για δεκαετίες σε νοσοκομειακούς κυρίως χώρους.  Στη χώρα μας προσφέρεται μέσω πιστοποιημένων συνεργατών με εφαρμογές σε υπηρεσίες εδάφους αεροδρομίων, εταιρείες καθαριότητας και συντήρησης ξενοδοχείων και φιλοξενίας, εταιρείες καθαριότητας και συντήρησης εμπορικών και διοικητικών χώρων κ.ά.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρουμε στον Δήμο μας την υπηρεσία μας με απώτερο στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοιού. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και το Δημοτικό Συμβούλιο και παραμένουμε στην διάθεση του Δήμου» δήλωσε σχετικά ο κ. Σπύρος Τόγιας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Σταύρος Ζαπάντης, δήλωσε: «Κυρίαρχο μέλημά μας είναι η ασφάλεια όλων των συμπολιτών και εργαζομένων μας. Ο Δήμος μας καινοτομεί με την νέα αυτή οικολογική υπηρεσία αποστείρωσης συγκεκριμένων χώρων του δημαρχείου μας. Ευχαριστούμε την εταιρεία και τον κ. Τόγια για την προσφορά τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet