Δήμος Κηφισιάς: Δενδροφύτευση στον Κοκκιναρά στις 4 Δεκεμβρίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δήμος Κηφισιάς: Δενδροφύτευση στον Κοκκιναρά στις 4 Δεκεμβρίου

Δράση δενδροφύτευσης πραγματοποιεί το «Όλοι μαζί μπορούμε», σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και τον Δήμο Κηφισιάς, στον Κοκκιναρά την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Η περιοχή που θα πραγματοποιηθεί η δενδροφύτευση έχει καταστραφεί από πυρκαγιές το καλοκαίρι του 1998 και του 2007 και δεν υπάρχει δυνατότητα φυσικής αναδάσωσης.

Το σημείο συνάντησης είναι στο τέρμα της οδού Ξενίας στην Κηφισιά και η ώρα που θα βρεθούν οι πολίτες έχει προγραμματιστεί στις 10:00.

Όλοι όσοι παρευρεθούν στη δράση αναδάσωσης θα έχουν την ευκαιρία να φυτέψουν δενδρύλλια όπου αργότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα έχουν τη δυνατότητα να τα ποτίσουν και να τα φροντίσουν.

«Με τη δράση αυτή δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση πολιτών και κυρίως παιδιών σε θέματα περιβαλλοντολογικής προστασίας, δασοπροστασίας καθώς και εθελοντισμού. Παράλληλα οι μικροί μας φίλοι εκπαιδεύονται στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος. Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό», αναφέρει ο ΣΠΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet