Δήμος Κηφισιάς: Καθημερινή έμπρακτη αλληλεγγύη στον δημότη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δήμος Κηφισιάς: Καθημερινή έμπρακτη αλληλεγγύη στον δημότη

Ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις του και επεκτείνει τις δραστηριότητές του, προσφέροντας πραγματική αλληλεγγύη στους δημότες που έχουν ανάγκη, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του.

Όπως ενημερώνει, καθημερινά, με catering, διανέμονται 200 μερίδες φαγητό και ψωμάκι: 110 μερίδες στις Εργατικές Πολυκατοικίες, 55 μερίδες στη Νέα Ερυθραία και 35 μερίδες διαμοιράζονται με οδηγό σε σπίτια.

Υπάρχουν καθημερινές χορηγίες που στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την Κοινωνική Κουζίνα από καταστήματα, επιχειρήσεις και φορείς του Δήμου μας, καθώς υπάρχει άριστη συνεργασία με τον Δήμο.

Καθημερινή προσφορά στις δομές αλληλεγγύης του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιούνται από μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και δημόσιες προσφορές, όπως παραδείγματος χάρη από στρατόπεδα κ.λπ.

Από το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετούνται στις βιοτικές τους ανάγκες 160 οικογένειες στην Κηφισιά και περίπου 140 σε Νέα Ερυθραία και Εκάλη.

Στόχος του Δήμου Κηφισιάς και της προέδρου του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα», Κατερίνας Καραλή, είναι τουλάχιστον μία φορά τον μήνα να διανέμονται τρόφιμα σε κάθε οικογένεια.

Ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του το Παλαιοβιβλιοπωλείο της Αγάπης, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Νέας Ερυθραίας, δράση στην οποία οι δημότες προσφέρουν βιβλία τα οποία πωλούνται στη συμβολική τιμή του ενός ευρώ, ενώ τα χρήματα που συγκεντρώνονται από αυτήν την πώληση εξασφαλίζουν αγορά τροφίμων για τις κοινωνικές δομές. 

Τέλος, τις επόμενες ημέρες δρομολογείται αγορά 1.000 λίτρων ελαιόλαδου που θα διανεμηθεί στις οικογένειες, μαζί με τα τρόφιμα του μεγάλου διαγωνισμού που θα παραλάβουμε σύντομα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet