Δίκτυο φυσικού αερίου μήκους περίπου 12 χιλιομέτρων θα καλύψει το 70% της Ν. Ερυθραίας
Κοινωνία

Δίκτυο φυσικού αερίου μήκους περίπου 12 χιλιομέτρων θα καλύψει το 70% της Ν. Ερυθραίας

Η διοίκηση αναφέρει ότι, μετά από αρκετές συναντήσεις και πιέσεις τόσο του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, όσο και του αντιδημάρχου Ύδρευσης και εποπτείας ανέγερσης επισκευής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας, Μιχάλη Καυγαλάκη, με τη διοίκηση της ΔΕΔΑ, ο Δήμος κατάφερε να εξασφαλίσει ένα μεγάλο έργο ανάπτυξης και κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου, μήκους περίπου 12 χιλιομέτρων, που θα καλύψει μεγάλο μέρος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας (το 70% περίπου της πόλης) και θα εξυπηρετεί αρκετούς Δημότες.

Ο αντιδήμαρχος, έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών, θέλει να επιστήσει την προσοχή τους για αυτόν τον μήνα κατά την διέλευσή τους στην συνοικία Εθνικιστών και Αναπήρων και συγκεκριμένα στους δρόμους: Κύπρου, Ευαγγελιστρίας, Κανάρη, Βορείου Ηπείρου, Μιαούλη, Σκουφά και Δαβάκη, όπως επισημαίνει η δημοτική αρχή.

«Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για οποιαδήποτε ταλαιπωρία που μπορεί να υπάρξει και για οποιαδήποτε διευκρίνηση θα είμαστε στη διάθεσή σας για να σας απαντήσουμε στον τηλ. αριθμό της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας: 213 2007600. Θα σας ενημερώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την εξέλιξη των εργασιών στα επόμενα σημεία-δρόμους της πόλης μας», δήλωσε ο κ. Καυγαλάκης.

Τέλος, ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να συνδεθούν με το φυσικό αέριο μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση στην εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet