Διάκριση για το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Διάκριση για το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Κηφισιάς

Για τη λειτουργία του ΚΕΠ Υγείας και την ύψιστη ωφέλεια των δημοτών από τις δράσεις προαγωγής υγείας και την αντιμετώπιση της πανδημίας βραβεύτηκε ο Δήμος Κηφισιάς, ο οποίος συμμετείχε στο 17ο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε σχετικώς: «Στον Δήμο Κηφισιάς πιστέψαμε και επιδιώξαμε από την αρχή να έχουμε ΚΕΠ Υγείας. Δικαιωθήκαμε γιατί το ΚΕΠ Υγείας, σε συνδυασμό και με την άριστη συνεργασία με τα δύο Δημοτικά Πολυιατρεία, βοηθούν καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας με προσυμπτωματικούς ελέγχους και πλήθος προληπτικών εξετάσεων».

Όπως σημειώνει η δημοτική αρχή, το βραβείο για τον Δήμο Κηφισιάς παρέλαβε από τον περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο του ΕΔΔΥΠΠΥ, Γιώργο Πατούλη, η υπεύθυνη του ΚΕΠ, Ασημίνα Σωτηροπούλου, η οποία μετέφερε τις ευχαριστίες του Δήμου και του δημάρχου.

Το συνέδριο φέτος φιλοξενήθηκε στον Δήμο Γορτυνίας στις 11 και 12 Νοεμβρίου και είχε θέμα «Covid-19 & Κλιματική Αλλαγή, Γνώση Στρατηγική και Αποτελεσματικότητα στη νέα εποχή». Σκοπός του ήταν η ανάδειξη της σημασίας των Υγιών Πόλεων και η συμβολή τους στην αντιμετώπιση σύγχρονων κρίσεων όπως η πανδημία της Covid-19.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet