Διαθέσιμη και στον ιστότοπο του Δήμου Κηφισιάς η εφαρμογή για εύρεση εργασίας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διαθέσιμη και στον ιστότοπο του Δήμου Κηφισιάς η εφαρμογή για εύρεση εργασίας

Ένα εργαλείο που βοηθά τους δημότες Δήμου Κηφισιάς, με εξαιρετικά εύκολο τρόπο, να βρουν την κατάλληλη εργασία, λειτουργεί πλέον στον Δήμο Κηφισιάς και είναι από την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 διαθέσιμο και μέσω του ιστοτόπου του Δήμου.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα η οποία εξασφαλίζει, σύμφωνα με τον Δήμο Κηφισιάς, υψηλή αποτελεσματικότητα, συνδυάζοντας όλες τις δημοσιευμένες θέσεις εργασίας του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, με χαρακτηριστικά ανέργων δημοτών.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα ενημερώνεται καθημερινά και περιλαμβάνει:

  • Τις υπάρχους θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.
  • Τις ανοιχτές προκηρύξεις στον δημόσιο τομέα.
  • Τα τρέχοντα προγράμματα του ΟΑΕΔ.

Σε αχετική ανακοίνωση του Δήμου σημειώνεται:

«Με αυτόν τον τρόπο ο Δήμος μας έρχεται να βοηθήσει τους ανέργους συνδημότες μας δίνοντάς τους εύκολα πληροφορίες για τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας ανά την Ελλάδα.

»Με την εν λόγω πλατφόρμα υπάρχει η καινοτόμα δυνατότητα του συνδυασμού των χαρακτηριστικών κάθε προσφερόμενης θέσης εργασίας με τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά του ανέργου. Έτσι κάθε άνεργος μπορεί να ενημερώνεται αυτόματα μόνο για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας που τον αφορούν, αφού προηγουμένως στείλει το βιογραφικό του στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς (τηλ. 210 8082994)».

Επίσης μέσω της εν λόγω εφαρμογής αναδεικνύεται η τοπική επιχειρηματικότητα με τη δυνατότητα καταχώρησης τοπικών αγγελιών των επιχειρηματιών του Δήμου για τις θέσεις εργασίας που προσφέρει η επιχείρησή τους. Επισκεφτείτε το portal του Δήμου Κηφισιάς www.kifissia.gr για να δείτε την εφαρμογή http://719532551.winzone50.grserver.gr/GDPR_form.aspx?terminal_id=5634.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet