«Διαφορετικός» ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου και στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

«Διαφορετικός» ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου και στον Δήμο Κηφισιάς

Ήταν ένας διαφορετικός ο φετινός εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου σε όλη τη χώρα και στον Δήμο Κηφισιάς, λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό. Όπως αναφέρει ο Δήμος, η επέτειος εορτάστηκε χωρίς παρελάσεις και καταθέσεις στεφάνων, σύμφωνα με τις οδηγίες της κεντρικής εξουσίας. Κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα κι απόδοση τιμών στο φυλάκιο του Έβρου.

Στον Δήμο Κηφισιάς υπήρχε σημαιοστολισμός στις εισόδους της πόλης μας και σε κεντρικά σημεία. Στο δημαρχείο Κηφισιάς, όπως και σε όλα τα δημοτικά κτήρια η ελληνική σημαία κυματίζει καθημερινά, όχι μόνο τις εορτές, όπως σημειώνεται. Επίσης, «ως ένδειξη φόρου τιμής κι ευγνωμοσύνης στους ηρωικούς μας προγόνους και προκειμένου το ηθικό των πολιτών να παραμένει ψηλά, ακούστηκαν εθνικά εμβατήρια στον χώρο όπου θα γινόταν η παρέλαση», όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, με ανάρτηση του, προέτρεψε τους πολίτες να υψώσουν την ελληνική σημαία στα μπαλκόνια τους. «Να ανεμίσει η γαλανόλευκη σε κάθε μπαλκόνι. Η Ελλάδα πάντα θα βγάζει ήρωες! Δεν έχουμε αλλάξει όπως λένε οι μοιρολάτρες», τόνισε στο σημείωμά του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet