Δωρεάν έκδοση ΑΔΥΜ για μαθητές Δήμου Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δωρεάν έκδοση ΑΔΥΜ για μαθητές Δήμου Κηφισιάς

Τη δυνατότητα να εκδώσουν δωρεάν το απαιτούμενο πιστοποιητικό υγείας για τη συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ), που είναι απαραίτητο για την εγγραφή των μαθητών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δίνει ο Δήμος Κηφισιάς σε οικογένειες του Δήμου που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, όπως άνεργοι, ανασφάλιστοι γονείς, οικονομικά αδύναμοι, πολύτεκνοι και μονογονεϊκές οικογένειες.

Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την εγγραφή στο Νηπιαγωγείο και στην Α΄ Δημοτικού, το οποίο πρέπει να προσκομιστεί στα σχολεία.

Η παροχή αυτή αφορά την εγγραφή των μαθητών στο Νηπιαγωγείο και την Α΄ Δημοτικού.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το βιβλιάριο υγείας τους για να γίνεται ταυτόχρονα και ο έλεγχος για τα εμβόλια.

Η παροχή του Δήμου Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί στο «Δρυμπέτειο» Δημοτικό Πολυϊατρείο Κηφισιάς (Κώστα Βάρναλη 58, πάνω από το ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας) μετά από την εξέταση των παιδιών από παιδιάτρους, ως ακολούθως:

  • Τετάρτη 9/5, 15:00-18:00
  • Τετάρτη 16/5, 15:00-18:00
  • Παρασκευή 18/5, 15:00-19:00
  • Σάββατο 19/5, 10:00-13:00

Για την αποφυγή συνωστισμού οι ενδιαφερόμενοι γονείς καλούνται να στείλουν στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή sms στο 6944 703230 με τα ακόλουθα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο παιδιού, σχολείο, ημέρα και ώρα που θα προσέλθουν και αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την ώρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet