Δύναμη Ελπίδας Συμμαχία Πολιτών: Αποδοκιμαστέα η ανάρτηση του Α. Μανάλη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δύναμη Ελπίδας Συμμαχία Πολιτών: Αποδοκιμαστέα η ανάρτηση του Α. Μανάλη

Το γραφείο Τύπου του δημοτικού συνδυασμού του δημάρχου Κηφισιάς, Δύναμη Ελπίδας Συμμαχία Πολιτών, μετά τον μεγάλο θόρυβο που έχει ξεσπάσει για το μέλος της, σύμβουλο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς Ανδρέα Μανάλη και την αχαρακτήριστη ανάρτησή του στο facebook, εξέδωσε ανακοίνωση αποδοκιμασίας. Σε αυτήν, ο συνδυασμός, αφού διαχωρίζει τη θέση του από τη σχετική ανάρτηση επίδειξης κυνηγετικών… ικανοτήτων του συμβούλου της, αναφέρεται στην πράγματι σημαντική δράση της διοίκησης του Δήμου στους τομείς της ζωοφιλίας και του περιβάλλοντος.

Την ίδια στιγμή χαρακτηρίζει ως «έμπρακτη αναγνώριση του σφάλματος» του συμβούλου το κατέβασμα των σχετικών προσωπικών αναρτήσεων από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, προεξοφλώντας ως «αυτονόητο» ότι αυτός δεν θα δώσει «καμιά άλλη παρόμοια αφορμή στο μέλλον».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Δύναμη Ελπίδας Συμμαχία Πολιτών:

Ο δημοτικός συνδυασμός μας ανακοινώνει τη θέση του  σχετικά με την προκλητική ανάρτηση στο «Facebook» μέλους μας και αιρετού στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς.

Αφορά στην επίδειξη κυνηγετικών επιδόσεων μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Βορειοανατολική Αττική, συνοδευμένη από απαράδεκτα σχόλια, αλλά και μακρά διαδικτυακή συζήτηση με εκατέρωθεν προσβολές.

Σπανιότατα ασχολούμαστε με ό,τι παράγεται στο «Facebook» και ειδικότερα σε προσωπικούς λογαριασμούς, αφού αυτό το μέσο λειτουργεί χωρίς Αρχές, Κανόνες και Περιορισμούς και ασφαλώς σε μεγάλο ποσοστό χωρίς συγκράτηση εκ μέρους των χρηστών του.

Δεν τίθεται καν συζήτηση ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι αποδοκιμαστέα.

Ασφαλώς δεν σκιάζει στο ελάχιστο, την έμπρακτη και καταγεγραμμένη πολλές φορές, προσήλωση της διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς, τόσο στην Ζωοφιλία όσο και στο Περιβάλλον. Στους τομείς αυτούς οι δράσεις και τα επιτεύγματα του Δήμου Κηφισιάς είναι συνεχή και εκτίθενται αναλυτικά σε πρόσφατες μάλιστα ανακοινώσεις.  Δεν θα «αδράξουμε» την αφορμή για σχετικό απολογισμό.

Το μέλος του συνδυασμού, μετά από 24 ώρες διέγραψε τις προκλητικές αναρτήσεις και αργότερα ζήτησε δημοσίως συγνώμη. Πρόκειται για έμπρακτη αναγνώριση του σφάλματος του, που όμως δεν εξαλείφει τις δυσμενείς εντυπώσεις.

Θεωρούμε αυτονόητο πως δεν θα προσφέρει καμία άλλη παρόμοια αφορμή στο μέλλον.

 

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Δημητρης

    Την «έμπρακτη συγνωμη» την έγραψε ο Θωμάκος. Ο οποίος κρατάει τον Μαναλη ως αντιπρόεδρο στην επιτροπή παιδείας του δήμου Κηφισιάς. Αυτή λοιπόν είναι η «προσήλωση του δήμου στη ζωοφιλία και το περιβαλλον». Αυτή είναι και η προσήλωση του δήμου στην εκπαίδευση των παιδιών της Κηφισιάς.

    Τι δεν καταλαβαίνεις;

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet