Εγκαινιάζεται ο Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια Δήμου Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εγκαινιάζεται ο Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια Δήμου Κηφισιάς

Τα εγκαίνια του Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια στον Δήμο Κηφισιάς την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 στις 11 το πρωί στο Γ΄ ΚΑΠΗ Νέας Κηφισιάς (Κηφισού & Αγραύλης) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (ιατρείο του ΚΑΠΗ).

Πρόκειται, όπως τονίζει η διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς, για μια σημαντική πρωτοβουλία με ιατρικό και κοινωνικό πρόσημο, που θα βοηθήσει τόσο τους ίδιους τους πάσχοντες όσο και τους συνοδούς, φροντιστές και τα άτομα της οικογένειάς τους να ανταποκριθούν με μεγαλύτερη γνώση στις προκλήσεις που δημιουργεί στην καθημερινότητα του ανθρώπου η άνοια.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη 9:00 – 13:00. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τη Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού – Τμήμα Πολιτικών Κοινωνικής Προστασίας 3ης Ηλικίας Δήμου Κηφισιάς, σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ και την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών.

Στα εγκαίνια του Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια καλούν τους πολίτες να παραστούν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και ο πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η ομιλία της προέδρου της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών, δρ. Παρασκευής Σακκά.

Άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα μνήμης, μέλη των οικογενειών τους οποιασδήποτε ηλικίας, άτομα άνω των 65 ετών που επιθυμούν να εξεταστούν ή να συμμετέχουν σε δράσεις πρόληψης, επαγγελματίες υγείας και ψυχικής υγείας, εργαζόμενοι σε τοπικούς φορείς και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για την άνοια μπορούν να βρουν υποστήριξη μέσω του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Κηφισιάς.

Πρόσκληση στα εγκαίνια
του Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια Δήμου Κηφισιάς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet