Εθελοντική αιμοδοσία στις 19/1 από την Κοινωνική Μέριμνα Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Εθελοντική αιμοδοσία στις 19/1 από την Κοινωνική Μέριμνα Δήμου Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς καλεί το κοινό στην εθελοντική αιμοδοσία του Δρυμπέτειου Κέντρου Προαγωγής Υγείας, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», η οποία θα πραγματοποιηθεί από το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα», την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 από τις 9:00 έως τις 13:30, στην αίθουσα του ΚΕΜΜΕ (Βίλλα Κώστα), Λουκή Ακρίτα 4 στη Νέα Ερυθραία.

Όπως επισημαίνει η διοίκηση, θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς υπαγορεύουν τα μέτρα έναντι της Covid-19.

Η δημοτική αρχή καλεί τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν για προκαθορισμένο ραντεβού, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, στους τηλ. αριθμούς επικοινωνίας: 210 6231638, 210 8019633 και 210 6233315.

Με αφορμή την οργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας, η πρόεδρος του Δ.Σ. της Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Κηφισιάς, Κατερίνα Καραλή, αναφέρει τα εξής:

«Σας ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σας στις προσπάθειές μας να διατηρήσουμε την Τράπεζα Αίματος που θα εξυπηρετεί όλους τους δημότες μας, που έχουν ανάγκη από μετάγγιση αίματος.

»Καλέστε την οικογένεια και τους φίλους σας, όσους δεν είναι τακτικοί αιμοδότες, να σας μιμηθούν, προσφέροντας κι εκείνοι αίμα, αναδεικνύοντας την ευαισθησία για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

»Η αιμοδοσία πραγματοποιείται τουλάχιστον τέσσερις φορές τον χρόνο. Η συμμετοχή σας στην κοινή προσπάθεια είναι απαραίτητη και πολύτιμη. Το αίμα δεν αγοράζεται και δεν πωλείται. Δωρίζουμε ζωή στους συνανθρώπους μας και κάποια στιγμή πιθανόν και στους εαυτούς μας.

»Ευχαριστούμε για την προσφορά σας και σας περιμένουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet