Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Κηφισιάς την Τρίτη 20 Νοεμβρίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Κηφισιάς την Τρίτη 20 Νοεμβρίου

Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνει το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου Κηφισιάς την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Κηφισιάς

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τις 9:00 έως τις 13:30 στον χώρο του Κέντρου Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ – Βίλα Κώστα, Λουκή Ακρίτα 4, Νέα Ερυθραία).

Καλώντας τους αιμοδότες να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα, Γεώργιος Τσούλος, επισημαίνει τα εξής:

Φίλοι αιμοδότες,

Σας ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σας στις προσπάθειές μας να διατηρήσουμε την Τράπεζα Αίματος, που θα εξυπηρετεί όλους τους δημότες μας που έχουν ανάγκη από μετάγγιση αίματος.

Σας προσκαλούμε στην εθελοντική αιμοδοσία του «Δρυμπέτειου Κέντρου Προαγωγής Υγείας» σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» που θα γίνει από την Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου μας την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 από 09:00 έως 13:30 στην αίθουσα του ΚΕΜΜΕ (Βίλα Κώστα – Λουκή Ακρίτα 4, Ν. Ερυθραία).

Συγχρόνως σ΄ αυτήν την αιμοδοσία θα υπάρξει συνεργασία με την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» για την ενημέρωση και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών.

Καλέστε την οικογένεια και τους φίλους σας, όσους δεν είναι τακτικοί αιμοδότες, να σας μιμηθούν προσφέροντας κι εκείνοι αίμα, αναδεικνύοντας την ευαισθησία για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται τουλάχιστον τέσσερις φορές τον χρόνο.

Η συμμετοχή σας στην κοινή προσπάθεια είναι απαραίτητη και πολύτιμη.

Το αίμα δεν αγοράζεται και δεν πωλείται.

Δωρίζουμε ζωή στους συνανθρώπους μας και κάποια στιγμή πιθανόν και στους εαυτούς μας.

Ευχαριστούμε για την προσφορά σας και σας περιμένουμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet