Εκδήλωση Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα Νέων
Επιχειρήσεις – Αγορά

Εκδήλωση Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα Νέων

Εκδήλωση επιχειρηματικότητας που θα απευθύνεται σε μαθητές Λυκείων του Δήμου Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 στις 11:00 στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Η δράση εντάσσεται, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου, στις συστηματικές προσπάθειες του Δήμου και του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου στον τομέα της Επιχειρηματικότητας. Σκοπός της είναι να εμπνεύσει, αλλά και να κινητοποιήσει τα νέα παιδιά μέσα από τις παρουσιάσεις πετυχημένων επιχειρηματικών σχημάτων.

Την εκδήλωση οργανώνει η αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Ασπασία (Νίνα) Βλάχου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας και Πληροφορικής του Δήμου Κηφισιάς. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Πάνος Αμυράς.

Ομιλητές της εκδήλωσης:

  • Ρεστία
    Δημήτριος Γκίρτζαλης
    Χρύσα Κρικώνη
  • Σαρωνίς ΚεΔιΒιΜ.2
    Νεκταρία Μαραβά
  • School Synergy Snacks
    Γιώργος Μπουλούκος
    Ευστρατία Χρυσού
    Ελένη Αλμπέρτου
  • Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων
    Μαρία Γιαννέτου
  • Career in Progress
    Νίκος Πατσέλης

Η διοίκηση του Δήμου επισημαίνει σχετικά με τις δράσεις της που αφορούν στην επιχειρηματικότητα: Ο Δήμος Κηφισιάς τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της επιχειρηματικότητας με ομιλίες, ημερίδες, δράσεις, αλλά και προγράμματα που βοηθούν τους νέους μας να οραματιστούν και να τολμήσουν ένα νέο επιχειρηματικό βήμα.

Εκδήλωση Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα Νέων / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet