Εκπαιδευτικούς και μαθητές από προγράμματα Erasmus υποδέχτηκε ο δήμαρχος Κηφισιάς
Κοινωνία

Εκπαιδευτικούς και μαθητές από προγράμματα Erasmus υποδέχτηκε ο δήμαρχος Κηφισιάς

Θερμό καλωσόρισμα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς από σχολεία ξένων χωρών επιφύλαξε, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, στο πλαίσιο προγραμμάτων Erasmus στα οποία συμμετέχουν δύο δημοτικά σχολεία του Δήμου.

Πρόκειται για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας, το οποίο συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus+ «Make me live, I will live, the world will live», με θέμα την κλιματική αλλαγή και το 8ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, που συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Εμείς και οι άλλοι. Ένα διαπολιτισμικό ταξίδι στον κόσμο της διαφορετικότητας».

Την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 ο δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος υποδέχθηκε στο δημαρχείο τη διευθύντρια του Γαλλικού Σχολείου Amélie Caffin, την εκπαιδευτικό Hélène Rochette, τη διευθύντρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Μένια Μαυράκη, την εκπαιδευτικό γαλλικής γλώσσας Βάσια Χασιώτη και τον εκπαιδευτικό του σχολείου Αθανάσιο Ανδρώνη.

Στο πλαίσιο της 2ης κινητικότητας του προγράμματος του σχολείου που ξεκίνησε  το 2020 και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2022, εκπαιδευτικοί από την Γαλλία ήρθαν στη χώρα μας και παρακολούθησαν μαθήματα όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου. Ήταν μια ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για βέλτιστες εκπαιδευτικές πρακτικές σχετικά την πολυπολιτισμικότητα και τη διαφοροποιημένη διδασκαλία.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet